Adidasi Calvin Klein – Nia – Grey/Bright Pink Sport Nylon/Patent/Suede de dama

Exclusivista Incaltaminte dama Incaltaminte sport Adidasi dama Calvin Klein Incaltaminte dama Incaltaminte Calvin Klein Incaltaminte dama Incaltaminte dama Incaltaminte sport Adidasi Calvin Klein – Nia – Grey/Bright Pink Sport Nylon/Patent/Suede de dama
vezi in magazin 366 RON

Adidasi Calvin Klein - Nia - Grey/Bright Pink Sport Nylon/Patent/Suede 

Pur si simplu uimitoare si cu un pas inaintea trendurilor…este noua colectie de incaltaminte sport: tenisi si adidasi a legendarului brand american Calvin Klein. Incaltaminte sport: tenisi, bascheti, adidasi, balerini am gasit la MyCloset si B-Mall.

Calvin Klein  este una dintre cele mai renumite firme de design de moda si fashion marketing din lume. Calvin Klein nu s-a oprit doar la imbracaminte si parfumuri, de dama si barbatesti, ci si-a completat de-a lungul timpului colectia si cu genti, curele, pantofi si pantofi sport. Fiind unul dintre cele mai recunoscute branduri de moda din lume, Calvin Klein si-a consolidat rapid pozitia si in nisa de pantofi sport, pozitie pe care o merita cu siguranta.

Chic. Eleganti. Și moderni. Incaltamintea sport de dama Calvin Klein sunt alegerea perfectă pentru orice fata sofisticata. Pantofii Calvin Klein au avut întotdeauna combinația perfecta de inovare și simplitate.

Succesul fiecarei noi colectii de tenisi, adidasi, bascheti si ghete sport Calvin Klein, sezon de sezon, numarul tot mai mare de magazine ce concureaza pentru a avea intaietate in ceea ce priveste noile colectii, calitatea pantofului si calapodului Calvin Klein, precum si raportul excelent calitate-design / pret, reprezinta doar a mia parte din ceea ce inseamna Calvin Klein Mania. Incaltaminte autentica CK pentru femei la MyCloset si B-Mall.