Agent Provocateur L’Agent Eau de Parfume pentru femei 100ml

Exclusivista Agent Provocateur PARFUMURI Agent Provocateur Parfumuri Agent Provocateur Agent Provocateur L’Agent Eau de Parfume pentru femei 100ml
P vezi in magazin 175.00 RON

Agent Provocateur L'Agent Eau de Parfume pentru femei 100ml. Parfum Agent Provocateur L Agent Eau de Parfum 100ml. Un parfum floral exotic si misterios, un clasic modern care combina uleiul de sofran pur din India, coriandrul din Rusia, uleiul marocan de trandafiri, iasomia din Egipt, Vetiver din Haiti, uleiul de magnolie din Franta, ambra si mosc. Imbracat intr-o sticluta iconica, placuta tactil, acest parfum Agent Provocateur a devenit sinonim cu seductia, placerea si provocarea simturilor.

Joseph Corre, fiul legendarului designer britanic Vivienne Westwood a lansat Agent Provocateur in 1994 in Soho. Astazi, cu peste 30 de magazine deschise in intreaga lume, brandul Agent Provocateur a devenit faimos datorita mixului de articole de lenjerie provocatoare dar si a unor campanii de publicitate ce au starnit controverse.

Primul magazin Agent Provocateur a fost deschis la Soho cu obiectivul de a vinde lenjerie de inalta clasa. In timp compania s-a extins in 13 tari, iar in prezent exista peste 30 de magazine. Agent Provocateur, faimosul imperiu de lenjerie este sinonim cu seductia, placerea si provocarea simturilor. Acelasi lucru se poate spune si despre colectia sa de parfumuri. Prima linie de parfumuri a fost lansata in anul 2000 si s-a dovedit a fi un mare succes. Parfumurile Agent Provocateur se adreseaza tuturor femeilor indiferent de varsta si ocupatie, care vor sa se simta sexy si atragatoare. Compania Agent Provocateur are o gama intreaga de creatii opulente, menite sa inspire placerile vietii si a scoate la iveala dorintele cele mai intime si asigura femeile ca pot fi si profesionale si sexy in acelasi timp.

Linia de parfumuri de dama Agent Provocateur a fost lansata in anul 2000, si include gama Eau Emotionnelle, L'Agent, Petale Noir, Strip si Maitresse.

Agent Provocateur L'Agent Eau de Parfume pentru femei 100ml dar si mai multe parfumuri autentice Agent Provocateur pot fi cumparate online la cele mai bune preturi, de la Hiris, eMAG si elefant.ro.