Balsam Uriage Emolliente Extreme 200ml

Exclusivista Ingrijire si frumusete Geluri si creme Ingrijire si frumusete Uriage Balsam Uriage Emolliente Extreme 200ml
Balsam Uriage Emolliente Extreme 200ml vezi in magazin 67.16 RON

Uriage Emolliente Extreme 200ml o crema pentru ingrijirea pielii foarte uscate sau cu tendinta atopica. Contine Omega 3 si Omega 6 , elemente esentiale in refacerea structurii pielii foarte uscate ; contine apa termala Uriage . Nu contine parfum, paraben sau propilen glicol. Mod de administrare: se aplica pe fata sau corp de 1 - 2 ori pe zi (sugari, copii, adulti). Mod de ambalare: 200ml.

Exista anumite produse cosmetice de care, pur si simplu, te indragostesti. Astfel de cosmetice sunt cele de la Uriage. Foloseste produsele dermatocosmetice daca vrei sa iti ingrijesti corpul cu produse ce respecta cele mai exigente standarde de etica dermatologica si simtiti ca aveti nevoie de mai multa hidratare, protectie, saruri si minerale.

Produsele de infrumusetare si ingrijire de la Laboratoires Dermatologique Uriage, le puteti cumpara la preturi mai mici decat in farmacii la magazinul online Senso Days (preturi cu 20% mai mici decat pretul recomandat in farmacii).