Bascheti Bordeaux Converse Chuck Taylor All Star HI M9613C

Exclusivista Bascheti Converse Incaltaminte dama Incaltaminte sport Converse Tenisi Converse Bascheti Bordeaux Converse Chuck Taylor All Star HI M9613C
Poate unii dintre cei mai populari pantofi sport ai tuturor timpurilor, tenisii si baschetii Converse sunt cu siguranta printre preferatii barbatilor. Inca de la lansarea in anul 1917 a primului model celebru, baschetii Converse All Stars, compania promitea sa atraga multi fani interesati de adidasi barbati. Modelul initial avea sa fie modificat cativa ani mai tarziu la sugestia baschetbalistului Chuck Taylor, iar de atunci modelul lansat de acesta a devenit cel mai vandut model de bascheti vandut vreodata in lume. vezi in magazin 269.99 RON

Bascheti Bordeaux Converse Chuck Taylor All Star HI M9613C.  Rosu-bordeaux, culoarea-vedeta si in acest sezon, continua sa domine podiumurile internationale ale modei impunand tendinte si must-have-uri in materie de produse! De aceea, nu ai cum sa ratezi aceasta superba si neconventionala pereche de bascheti Converse! Poti sa incepi construirea celor mai stylish si rafinate outfit-uri pornind de la acest model Converse. Baschetii sunt ideali atat in combinatii monocromatice, dar surprinzatoare din punct de vedere stilistic, cat si in asocierea cu accesorii si piese statement. Important este ca ei sa ramana elementul central al tinutei!

Poate unii dintre cei mai populari pantofi sport ai tuturor timpurilor, tenisii si baschetii Converse sunt cu siguranta printre preferatii barbatilor. Inca de la lansarea in anul 1917 a primului model celebru, baschetii Converse All Stars, compania promitea sa atraga multi fani interesati de adidasi barbati. Modelul initial avea sa fie modificat cativa ani mai tarziu la sugestia baschetbalistului Chuck Taylor, iar de atunci modelul lansat de acesta a devenit cel mai vandut model de bascheti vandut vreodata in lume.

De unde cumperi incaltaminte (si nu numai) marca Converse autentica, fara a iti face griji ca platesti un pret mare pentru un fake? Dacă aceasta pereche Bascheti Bordeaux Converse Chuck Taylor All Star HI M9613C o puteti cumpara de la Originalsmai multe modele de tenisi si bascheti Converse, de dama sau barbatesti, din colectiile Chuck Taylor All Stars, Jack Purcell, CONS (Converse One Star) sau Star Player, puteti si gasi la magazinele online ReadytoWearMy Closet, Boutique Mall si Bodo Sport.

coloursofmylife.co.uk

Tot din gama de incaltaminte Converse iti recomandam si colectiile

coloursofmylife.co.uk