Blugi Levi`s – 535 Legging – Sandstorm Hibiscus Red

Exclusivista Jeansi femei Levi Strauss Imbracaminte dama Pantaloni Blugi Levi`s – 535 Legging – Sandstorm Hibiscus Red
Jeansi originali Levi`s pentru femei, culoare: Sandstorm Hibiscus Red vezi in magazin 195 RON

Blugi Levi`s - 535 Legging - Sandstorm Hibiscus Red. Jeans Levi Strauss. Jeansi originali Levi`s pentru femei, culoare: Sandstorm Hibiscus Red

Brandul Levi’s avand ca si design – doi cowboy care mana in directie opusa doi cai “inhamati” la aceeasi pereche de blugi sugereaza aceeasi rezistenta a produsului cu care au intrat pe piata de peste 130 de ani, asa cum “povesteste” plin de melancolie…un buzunar interior de blugi originali Levi’s: “Creati in 1873 de Levi Strauss – au devenit o traditie americana, simbolizand lumii intregi vitalitatea din Vest”.

Ne-am putea oare imagina azi, viata fara acest material – jeans, popularul denumit “blug” sau “blugi”? Prezent in orice garderoba, usor de asortat si regasiti in infinite combinatii, jeansii pot fi considerati un hit ce dainuie de peste un secol. Levi’s sau pantalonii Levi Strauss reprezinta un nume un sinonim cu jeansii premium, originalii secolului 19, la fel de purtati si in secolul 21.

Mai multe perechi de jeansi si pantaloni de dama marca Levi`s, puteti gasi la magazinele online Zoot.ro, Answear.roMall Boutique si My Closet VIP, ce iti va pune la dispozitie si transport gratuit pentru a te bucura de noua ta pereche favorita de blugi marca Levi Strauss.