Blugi Levi`s – Embellished Shrunken 501 Jeans – Open Road

Exclusivista Jeansi femei Levi Strauss Imbracaminte dama Pantaloni Blugi Levi`s – Embellished Shrunken 501 Jeans – Open Road
Jeansi originali Levi`s pentru femei, culoare: Open Road vezi in magazin 264 RON

Blugi Levi`s - Embellished Shrunken 501 Jeans - Open Road. Jeans Levi Strauss. Jeansi originali Levi`s pentru femei, culoare: Open Road

Blugii sunt si vor ramane pantalonii mereu la moda. Pornind de la prima pereche de blugi creata vreodata si pana in prezent, acesti pantaloni s-au metamorfozat continuu, trecand prin diverse forme si culori, insa nu au disparut niciodata.

Ne-am putea oare imagina azi, viata fara acest material – jeans, popularul denumit “blug” sau “blugi”? Prezent in orice garderoba, usor de asortat si regasiti in infinite combinatii, jeansii pot fi considerati un hit ce dainuie de peste un secol. Levi’s sau pantalonii Levi Strauss reprezinta un nume un sinonim cu jeansii premium, originalii secolului 19, la fel de purtati si in secolul 21.

Mai multe perechi de jeansi si pantaloni de dama marca Levi`s, puteti gasi la magazinele online Zoot.ro, Answear.roMall Boutique si My Closet VIP, ce iti va pune la dispozitie si transport gratuit pentru a te bucura de noua ta pereche favorita de blugi marca Levi Strauss.