Ceas dama Breil Milano TW0796 Manta Silver

Exclusivista Breil Milano CEASURI Ceasuri Breil Milano Ceasuri dama Ceas dama Breil Milano TW0796 Manta Silver
Ceasuri de dama marca Breil Milano. Breil Milano TW0796 Manta Silver vezi in magazin 1337 RON

Breil Milano TW0796 Manta Silver este un ceas de dama din colectia Breil 2014. Cu mecanism quartz analog, are o carcasa rezistenta din otel inoxidabil, si finisaj cristale Swarovsky. Argintul, cadranul luminos finisat ii confera un aspect deosebit de elegant. Cu ceasul elegant pentru femei deosebite Breil Milano TW0796 Manta Silver veti avea propria personalitate la incheietura mainii.

Breil Milano este un brand contemporan ce interpreteaza luxul intr-un mod nou, modern, cu produse chic atragatoare, capabile sa suprinda prin detaliile neobisnuite.

Designul ceasurilor Breil Milano este conceput in Italia, dar productia ca orice ceas de calitate se face doar in Elvetia, o garantie a performantelor tehnice a ceasurilor Breil. Stilul de design este o manifestare minunata de arta clasica combinata cu mai multe detalii moderne , un rezultat neintrerupt al cercetarii si proiectarii italiene, formele originale sunt accentuate de culori surprinzătoare si de tehnici și combinatii de materiale diverse, ce se contopesc intr-o estetica bine echilibrata, conferind oricarei domane sau domnisoare o personalitate indrazneata si sport eleganta.

Ceasurile de dama Breil Milano pot fi cumparate in Romania de la CautceasWatchshopMycloset, elefant si B-Mall sau de pe amazon.com sau amazon.co.uk.