Ceas dama DKNY NY8653

Exclusivista CEASURI CEASURI Ceasuri dama DKNY DKNY Donna Karan Ceas dama DKNY NY8653
vezi in magazin 1199 RON

DKNY a fost fondat in 1989, de catre Donna Karan. Donna Karan reprezinta unul dintre designerii de moda cei mai importanti la ora actuala. Intelegand impactul pe care moda il are asupra tuturor formelor de design pe care le avem in jurul nostru, Donna Karan a ales sa isi ramifice domeniul de activitate prin crearea unor colectii suprinzatoare de ceasuri - care completeaza cu succes creatiile vestimentare ale designerului.

Preturi reduse la ceasuri pentru femei in magazinele recomandate: ElefantMyclosetB-MallBiroCautCeas si Top Ceas.

Anul 2009 reprezinta sarbatorirea celor 20 de ani de prezenta pe piata internationala, motiv pentru care noile colectii de ceasuri DKNY reflecta mai mult ca oricand frumusetea stilului urban exclusivist si consacrat, castigat de-a lungul anilor.

Ceas dama DKNY NY8653. Ceas de dama DKNY cu mecanism: Quartz de inalta precizie (Miyota), confectionat din Otel inoxidabil, cu o curea din piele naturala. Carcasa: 38 mm. gros. 10 mm. Geam: Cristal mineral. ultra-rezistent. Culoare: Argintiu/gri. Stare: Nou in cutie originala. Rezistenta la apa: 5 ATM. Nr. ref.: NY8653. Garantie: 24 luni.

Ceasurile (si bijuteriile) DKNY reprezintă energia și spiritul New York-ului: international, modern, electic, distractiv, rapid si real. La locul de muncă, in week-end, alaturi de jeansii de seara, ceasurile originale DKNY se adresează nevoilor reale ale femeilor de pretutindeni, cu amestecul lor unic de moda, eleganta si stil.

Cele mai multe modele de ceasuri pentru femei marca DKNY, le puteti gasi in magazinele specializate ce comercializeaza acest brand in Romania la preturi reduse precum Elefant, MyclosetB-Mall, BiroCautCeas si Top Ceas.