Ceas dama Gucci U-Play Kit Interchangeable Guccissima Leather Watch Case-YFA50012

Exclusivista Ceasuri dama Ceasuri dama Ceasuri dama GUCCI de lux CEASURI Ceasuri GUCCI GUCCI Ceas dama Gucci U-Play Kit Interchangeable Guccissima Leather Watch Case-YFA50012
vezi in magazin 1093 RON

Gucci U-Play Kit Interchangeable Guccissima Leather Watch Case-YFA50012, kitt interschimbabil Gucci pentru accesorizarea ceasurilor de dama Gucci din seria de lux U-Play.

Incepand ca un magazin modest din piele pe strazile Florentei in Italia anilor 1921, Gucci este acum una dintre marcile cele mai apreciate din industria modei. Numele brandului Gucci provine de la fondatorul său, Guccio Gucci, iar dupa primii ani de lansare marca a devenit un succes. Gucci a creat imediat o linie de accesorii care să reflecte eleganta britanica dar si maiestria unica a artistilor italieni.

In 1997, marca Gucci a prezentat primul sau ceas Gucci, iar in prezent gama de modele cuprinde atat ceasuri de dama cat si pentru barbati, toate acestea fiind construite cu eleganta si accesorizate in principal cu materiale pretioase precum argintul moale sau diamante. Gucci, spre deosebire de multe branduri de ceasuri lux, nu s-a ferit de modernismul adus de ecranele digitale, asigurand astfel o linie diversificata de produse pentru a se potrivi cu orice gust, stil si outfit. Mai mult decat atat, odata cu lansarea modelelor de ceasuri de lux pentru femei din seria U-Play, ceasurile Gucci au acum si o utilitate fashion, bratara, cureaua sau cadranul putand fi schimbate cu ajutorul kitt-urilor interschimbabile de diferite culori si materiale.

Cu Frida Giannini, incoronata astazi drept regina imperiului Gucci, aceasta marca de lux se reinventeaza continuu printr-o reinterpretare contemporana a celebrelor sale accesorii devenite iconice.

Vezi Gucci U-Play Kit Interchangeable Guccissima Leather Watch Case-YFA50012 precum si mai multe modele de ceasuri de lux exclusiviste de dama Gucci la magazinul online B-Mall.