Ceas de lux Gucci Bamboo 35mm Stainless Steel Bangle Watch-YA132402 Stainless Steel/Brown

Exclusivista Ceasuri dama Ceasuri dama GUCCI de lux CEASURI Ceasuri GUCCI GUCCI Ceas de lux Gucci Bamboo 35mm Stainless Steel Bangle Watch-YA132402 Stainless Steel/Brown
vezi in magazin 5436 RON

Intrucat in 2012 s-au sarbatorit 40 de ani de la lansarea GUCCI Timepieces, Frida Giannini, regina Gucci, a incununat acest eveniment cu o linie de bijuterii si ceasuri remarcabile din bambus natural, sculptate manual de artizanii casei de moda Gucci. Gucci Bamboo 35mm Stainless Steel Bangle Watch-YA132402 Stainless Steel/Black, un ceas de dama din colectia Gucci Bamboo, o colectie moderna si fresh. Ceas cu cadran rotund, inconjurat de o rama din bambus, care isi continua fluid prezenta si pe bratara cu incuietoare din otel inoxidabil. Cu siguranta, cu aceasta piesa Gucii veti face o declaratie de stil si nonconformism.

Un lider atunci cand vine vorba sa dicteze trendul in moda, casa de moda Gucci, este renumita pentru traditia sa in ceea ce priveste luxul pentru femei, avand tot timpul in vedere atentia deosebita atunci cand vine vorba de stil si calitate. Iar ceasurile de dama se incadreaza perfect in viziunea marcii Gucci.

Pentru a te exprima prin luxul dat de o casa de moda exclusivista, ei bine Gucci este o alegere foarte buna. Combinand eleganta artistica a maestrilor italieni cu precizia ceasornicarilor elvetieni, cele mai inalte standarde cand vine vorba de bun gust, ceasurile pentru femei exclusiviste Gucci sunt realizate din materiale durabile in timp ce designul se axeaza pe linia clasica cu influente contemporane, astfel incat in anii ce vor veni sa ai la mana un accesoriu reprezentativ pentru stilul tau si vremurile ce vor veni.

Ceasurile Gucci sunt fabricate în Elvetia iar marca denota precizie, acurate, imbinarea armonioasa a tehnologiei de ultima ore cu arta traditionala a ceasornicariei. Poziționarea Gucci ca producator de ceasuri de dama, reflecta asteptarile clientelor sale sofisticate si exclusiviste, fiecare ceas reprezinta o declaratie de excelenta, respectand standardele generale estetice si de calitate a brandului de lux Gucci. Mai multe modele de ceasuri de dama si accesorii originale de lux marca Gucci, gasiti la B-Mall.