Ceas de lux Gucci G Chrono 44mm Chronograph Steel and Ceramic Watch-YA101345 Steel/White

Exclusivista Ceasuri dama Ceasuri dama GUCCI de lux CEASURI Ceasuri GUCCI GUCCI Ceas de lux Gucci G Chrono 44mm Chronograph Steel and Ceramic Watch-YA101345 Steel/White
Ceas exclusivist dama Gucci G Chrono 44mm Chronograph Steel and Ceramic Watch-YA101345 Steel/White vezi in magazin 10078 RON

Ceasul de dama Gucci G Chrono de 44mm Chronograph Steel and Ceramic Watch-YA101345 Steel/White, cu carcasa din otel inoxidabil si bratara cu link central din ceramica, afisaj analogic cu 3 brate. Un ceas Gucci pentru femei, ce functioneaza pe baza de cuart elvetian. Ceasul prezinta doua sub cadrane, cadran cu trei butoane, precum si functionalitatea utila de cronograf.

Un lider atunci cand vine vorba sa dicteze trendul in moda, casa de moda Gucci, este renumita pentru traditia sa in ceea ce priveste luxul pentru femei, avand tot timpul in vedere atentia deosebita atunci cand vine vorba de stil si calitate. Iar ceasurile de dama se incadreaza perfect in viziunea marcii Gucci.

Pentru a te exprima prin luxul dat de o casa de moda exclusivista, ei bine Gucci este o alegere foarte buna. Combinand eleganta artistica a maestrilor italieni cu precizia ceasornicarilor elvetieni, cele mai inalte standarde cand vine vorba de bun gust, ceasurile pentru femei exclusiviste Gucci sunt realizate din materiale durabile in timp ce designul se axeaza pe linia clasica cu influente contemporane, astfel incat in anii ce vor veni sa ai la mana un accesoriu reprezentativ pentru stilul tau si vremurile ce vor veni.

Ceasurile Gucci sunt fabricate în Elvetia iar marca denota precizie, acurate, imbinarea armonioasa a tehnologiei de ultima ore cu arta traditionala a ceasornicariei. Poziționarea Gucci ca producator de ceasuri de dama, reflecta asteptarile clientelor sale sofisticate si exclusiviste, fiecare ceas reprezinta o declaratie de excelenta, respectand standardele generale estetice si de calitate a brandului de lux Gucci. Mai multe modele de ceasuri de dama si accesorii originale de lux marca Gucci, gasiti la B-Mall.