Cizme Alexander McQueen Lace Knee High Boot designer de lux

Exclusivista Alexander McQueen cizme fashion Incaltaminte dama Incaltaminte Alexander McQueen Incaltaminte dama Cizme Alexander McQueen Lace Knee High Boot designer de lux
Cizme Alexander McQueen Lace Knee High Boot designer de lux Cizme statement din piele neagra cu platforma si toc foarte inalt, prinse in piele si tinte metalice. Se potrivesc perfect cu o rochita de culoare neagra. vezi in magazin 5915 RON
Cizme Alexander McQueen Lace Knee High Boot designer de lux.  Cizme statement din piele neagra cu platforma si toc foarte inalt, prinse in piele si tinte metalice. Se potrivesc perfect cu o rochita de culoare neagra.

Brandul britanic Alexander McQueen se caracterizeaza printr-o finete desavarsita a materialelor si un bun gust pentru liniile elegante si cele feminine rebele. Daca iti permiti, investeste in pantofi de calitate ale unui brand de lux si ofera un exemplu stylish celor din jur.

Cizme Alexander McQueen Lace Knee High Boot designer de lux precum si alte zeci de modele exclusiviste de incaltaminte de lux purtand amprenta designerului Alexander McQueen vei gasi in Romania - doar online - in outleturile My Closet si B-Mall.