Cizme Timberland – Charles Street Lexiss Waterproof Tall de dama

Exclusivista Incaltaminte dama Cizme Dama Incaltaminte dama Incaltaminte Timberland Timberland Cizme Timberland – Charles Street Lexiss Waterproof Tall de dama
C vezi in magazin 495 RON

Colectia de cizme de dama Timberland din seria Charles Street combina pielea de lux, cu sistemul inteligent Comfort ®, pentru a crea o cizma frumoasa si confortabila, care va arata fabulos alaturi de vestimentia din garderoba dvs. Cizme premium, din piele rezistenta la apa pentru confort, durabilitate ?i rezisten?ã la abraziune. Cizme impermeabile, cu cusaturi sigilate, o talpa cu tehnologie anti soc si absorbtie inteligenta ce elimina oboseala din picioare.
Timberland - Charles Street Lexiss Waterproof Tall, o pereche de cizme simple, clasice si atemporale, cu un aspect deosebit, perfecte a fi purtate alaturi de o pereche de jeans sau chiar sa insoteasca o fusta. Cizmele Lexiss de la Timberland pentru femei dispun de un design clasic, accentuat de catarama dubla.

Sursa de inspiratie Timberland este aceea de a crea incaltaminte originala pentru activitatile in aer liber, testate si produse astfel incat sa lase o amprenta cat mai mica asupra mediului.

Mai multe modele de incaltaminte Timberland, sandale, ghete, cizme de dama si nu numai gasiti in oferta magazinelor online: Answear.roBodosportMy Closet si B-Mall dar si pe amazon.co.uk.