Crema antirid Uriage Isofill Focus Rides riche 50ml

Exclusivista Ingrijire si frumusete Ingrijirea tenului Ingrijire si frumusete Uriage Crema antirid Uriage Isofill Focus Rides riche 50ml
Crema antirid Uriage Isofill Focus Rides riche 50ml vezi in magazin 106.49 RON

Uriage Isofill Focus Rides Creme Riche - o crema de infrumusetare onctuoasa, non grasa, textura inedita prin finete si subtilitate, fara parabeni, imbogatita cu unt de karite si uleiuri filmogene, delicat parfumata, aduce pielii uscate o senzatie imediata de confort si ii permite sa isi recapete supletea si stralucirea. Se aplica dimineata si/sau seara, cu/fara aplicarea anterioara a ISOFILL SER INTENSIV 30ml.

Exista anumite produse cosmetice de care, pur si simplu, te indragostesti. Astfel de cosmetice sunt cele de la Uriage. Foloseste produsele dermatocosmetice daca vrei sa iti ingrijesti corpul cu produse ce respecta cele mai exigente standarde de etica dermatologica si simtiti ca aveti nevoie de mai multa hidratare, protectie, saruri si minerale.

Produsele de infrumusetare si ingrijire de la Laboratoires Dermatologique Uriage, le puteti cumpara la preturi mai mici decat in farmacii la magazinul online Senso Days (preturi cu 20% mai mici decat pretul recomandat in farmacii).