Crema depigmentanta Uriage Depiderm SPF50 30ml

Exclusivista Ingrijire si frumusete Ingrijirea tenului Ingrijire si frumusete Uriage Crema depigmentanta Uriage Depiderm SPF50 30ml
Crema depigmentanta Uriage Depiderm SPF50 30ml vezi in magazin 97.91 RON

Uriage Depiderm SPF 50 - crema de zi, anti pete pigmentare, care protejeaza zonele tratate prin interventii dermatologice si impiedica accentuarea hiperpigmentarii existente deja. Contine: complex filtrant protector anti UVA/UVB, vit PP, vit. C vectorizata, apa termala Uriage.Fara parfum, hipoalergenica, noncomedogenica. Fata, maini, decolteu. Crema Uriage se aplica strict pe zonele pigmentate.

Exista anumite produse cosmetice de care, pur si simplu, te indragostesti. Astfel de cosmetice sunt cele de la Uriage. Foloseste produsele dermatocosmetice daca vrei sa iti ingrijesti corpul cu produse ce respecta cele mai exigente standarde de etica dermatologica si simtiti ca aveti nevoie de mai multa hidratare, protectie, saruri si minerale.

Produsele de infrumusetare si ingrijire de la Laboratoires Dermatologique Uriage, le puteti cumpara la preturi mai mici decat in farmacii la magazinul online Senso Days (preturi cu 20% mai mici decat pretul recomandat in farmacii).