Crema Uriage Tolederm Hydra-Soothing ten deshidratat 50ml

Exclusivista Ingrijire si frumusete Ingrijirea tenului Ingrijire si frumusete Uriage Crema Uriage Tolederm Hydra-Soothing ten deshidratat 50ml
Crema Uriage Tolederm Hydra-Soothing a fost special formulata pentru a satisface nevoile pielii hiper-reactive, intolerante. vezi in magazin 57.29 RON

Crema Uriage Tolederm Hydra-Soothing a fost special formulata pentru a satisface nevoile pielii hiper-reactive, intolerante. Formula sa placuta, calmeaza senzatiile de disconfort (furnicaturi) si hidrateaza pielea oferind mai multa rezistenta si protectie impotriva factorilor externi agresivi. Datorita proprietatilor sale anti-iritante, de protectie si hidratare, crema Uriage Tolederm Hydra-Soothing garanteaza o toleranta maxima si un confort veritabil, de lunga durata. Mod de utilizare: Se aplica zilnic, dimineata si seara, pe fata sau gat.

Exista anumite produse cosmetice de care, pur si simplu, te indragostesti. Astfel de cosmetice sunt cele de la Uriage. Foloseste produsele dermatocosmetice daca vrei sa iti ingrijesti corpul cu produse ce respecta cele mai exigente standarde de etica dermatologica si simtiti ca aveti nevoie de mai multa hidratare, protectie, saruri si minerale.

Produsele de infrumusetare si ingrijire de la Laboratoires Dermatologique Uriage, le puteti cumpara la preturi mai mici decat in farmacii la magazinul online Senso Days (preturi cu 20% mai mici decat pretul recomandat in farmacii).