Geanta cu tinte GF FERRE

Exclusivista Accesorii Genti Genti dama Gianfranco GF Ferre Accesorii Genti Genti elegante GF FERRE Geanta cu tinte GF FERRE
vezi in magazin 1265 RON

Geanta GF FERRE neagra, bareta detasabila si reglabila, buzunare interioare, inchidere cu fermoar si capse, tinte aurii si logo-ul Gianfranco Ferre care atesta autenticitatea produsului. Geanta de dama confectionata din: 90% Piele, 10% Metal, Inaltime 40 cm, Lungime 38 cm, Latime 14 cm.

Gentile de dama purtand emblema designerului italian Gianfranco Ferre surprind esenta si stilului elegant a unui oras celebru, Milano. Formele iconice si materialele de cea mai buna calitate va vor oferi luxul autentic. Gentile de dama GF Ferre, accesoriile perfecte pentru orice ocazie.

Gianfranco Ferre a creionat celebrele genti exclusiviste precum un artist gandeste o opera de arta, cu meticulozitate si atentie la forma, structura si echilibru. Colectia de genti GF Ferre cuprinde modele variate si potrivite oricaror dorinti, stiluri, outfituri sau ocazii, fiind in acelasi timp spatioase si ergonomic confectionate.

Gentile de dama GF Ferre pot fi cumparate online in Romania de la Fashion Victim sau de ce nu, direct de pe amazon.uk si amazon.com la cele mai bune preturi.