Geanta dama DOLCE & GABBANA Escape rosie

Exclusivista Accesorii Genti >Genti de lux Dolce Gabbana Accesorii Genti Genti dama Dolce Gabbana Accesorii Genti >Genti de lux Genti Dolce Gabbana Geanta dama DOLCE & GABBANA Escape rosie
vezi in magazin 3490 RON

Geanta dama DOLCE & GABBANA Escape rosie, piele lacuita, logo metalic. Geanta pentru femei, marca D&G confectionata 100% Piele. Dimensiunile genti de dama D&G sunt: Inaltime 28 cm. Lungime 45 cm. Latime 12 cm .

In acest an sunt la moda gentile din piele in culori care atrag privirile precum rosul, rozul, visiniul sau verdele dar nici negrul vesnic elegant nu a fost uitat de noua colectie D&G. Mai multe modele de genti exclusiviste de dama marca Dolce & Gabbana (dar nu numai genti) puteti vedea in oferta magazinelor online B-Mall sau Fashion Victim, la cele mai bune preturi si oferte de reduceri de pret.

Dolce e Gabbana - D&G este o marca moderna, un trendsetter in materie de linii de imbracaminte, costume de baie, genti si posete, accesorii, ochelari de soare si pantofi de dama sau barbatesti, toate reflectand stilul distinctiv al modei italienesti de lux.

Prin munca lor, designerii Domenico Dolce si Stefano Gabbana au creat o lume bogata in traditii si cultura, cu un caracter foarte mediteranean. Marca este cunoscuta printre fashioniste si pentru cei obisnuiti cu luxul, pentru farmecul sau inconfundabil si stilul unic, cunoscut in intreaga lume, usor de recunoscut datorita versatilitatii si a unui glamour aparte. Ambele linii de imbracaminte Dolce & Gabbana pentru barbati si pentru femei au fost bestseller-uri internationale. Influenti si inovatori, hainele lor exprima un farmec increzator, sexy si in acelasi timp puternic, fara a ascunde personalitatea purtatorului, ceea ce ii face unii dintre cei mai importanti designeri ai Italiei din ultimii ani.

Cu o capacitate de a ramane constant atractivi pentru tinerii de pretutindeni si de a se inspira de la ei, marca Dolce & Gabbana a devenit un pilon principal pentru cele mai mari staruri de cinema, muzicieni si celebritati. Toate colectiile brand-ului incaltaminte, imbracaminte si accesorii, prezinta o mare atentie la detalii, conceptul de frumusete clasica, cu o interpretare incantatore, moderna, poate fi gasit in fiecare rochie, fusta, costum, bluza sau geanta. Ceasurile, ochelarii de soare si chiar parfumurile au o anumita distinctie, ce se identifica de la colectie la colectie cu acelasi stil renumit Dolce & Gabbana. Fie ca sunteti o femeie independenta, cosmopolita, cu gust rafinat sau un om de succes lipsit de griji Dolce & Gabbana vorbeste clientului prin intermediul modei intr-un mod increzator, carismatic, potrivindu-se unui astfel de brand futurist.

Mai multe modele de genti exclusiviste de dama marca Dolce & Gabbana (dar nu numai genti) puteti vedea in oferta magazinelor online B-Mall sau Fashion Victim, la cele mai bune preturi si oferte de reduceri de pret.