Geanta dama GF FERRE neagra

Exclusivista Accesorii Genti Genti dama Gianfranco GF Ferre Accesorii Genti Genti elegante GF FERRE Geanta dama GF FERRE neagra
vezi in magazin 880 RON

Geanta de dama GF FERRE neagra cu bareta detasabila si reglabila, doua compartimente, inchidere cu capsa magnetica, tinte aurii si logo-ul Gianfranco Ferre care atesta originalitatea produsului. Confectionata din 90% Piele, 10% Metal. Dimensiuni: Inaltime 19 cm Lungime 27 cm.

Gentile de dama purtand emblema designerului italian Gianfranco Ferre surprind esenta si stilului elegant a unui oras celebru, Milano. Formele iconice si materialele de cea mai buna calitate va vor oferi luxul autentic. Gentile de dama GF Ferre, accesoriile perfecte pentru orice ocazie.

Gianfranco Ferre a creionat celebrele genti exclusiviste precum un artist gandeste o opera de arta, cu meticulozitate si atentie la forma, structura si echilibru. Colectia de genti GF Ferre cuprinde modele variate si potrivite oricaror dorinti, stiluri, outfituri sau ocazii, fiind in acelasi timp spatioase si ergonomic confectionate.

Gentile de dama GF Ferre pot fi cumparate online in Romania de la Fashion Victim sau de ce nu, direct de pe amazon.uk si amazon.com la cele mai bune preturi.