Geanta Furla Candy Bag din Piele Cielo

Exclusivista Accesorii Genti >Genti Piele Furla Accesorii Genti Furla Genti dama Furla Geanta Furla Candy Bag din Piele Cielo
Geanta dama marca Furla pur si simplu super-distractiva si jucausa, ce adauga un instantaneu sic de culoare la orice tinuta. In stiluri sofisticate si dulci, gentile Candy de la Furla, de culoare neon si aspect super-lucios , vor straluci in lumina soarelui. Atunci cand vrei sa iesi in evidenta ai nevoie sa iti exprimi stilul ce te reprezinta, si ce modalitate mai buna este decat aceea de a iti accesoriza garderoba cu o geanta stralucitoare Furla Candy Bag ? vezi in magazin 1595 RON

Geanta Furla Candy Bag din Piele Cielo.  Geanta dama marca Furla pur si simplu super-distractiva si jucausa, ce adauga un instantaneu sic de culoare la orice tinuta. In stiluri sofisticate si dulci, gentile Candy de la Furla, de culoare neon si aspect super-lucios , vor straluci in lumina soarelui. Atunci cand vrei sa iesi in evidenta ai nevoie sa iti exprimi stilul ce te reprezinta, si ce modalitate mai buna este decat aceea de a iti accesoriza garderoba cu o geanta stralucitoare Furla Candy Bag ?

Colectia FURLA la B-Mall MyCloset

Fuziunea inovatiei cu creativitatea si traditia sunt simbolurile ce caracterizeaza brandul Furla. Modelele de lux a gentilor de mana Furla sunt bazate pe eleganta, feminitate si detalii tehnico-artizanale, fiind create din cele mai bune piei italiene. Marca Furla este cunoscuta pentru luxul accesibil pe care il ofera si gamei cuprinzatoare de stiluri si outfituri pe care le accesorizeaza datorita modelelor variate de design si culori. Genti de mana, genti supradimensionate, genti cu bareta, genti plic si genti de seara si pentru ocazii speciale toate acestea sub un singur logo: Furla, un brand renumit si de succes cunoscut si dorit de catre fashionistele din intreaga lume.

coloursofmylife.co.uk

Fondata in 1927, eticheta Furla inseamna adevărata Italie, țara de origine, maestra a produselor confectionate din piele. Echilibrat între clasicism și reînnoire, Furla își datorează succesul constantelor: calitatii, traditiei dar si dorintei de a inova.

Furla ambasador al culturii italiene, incepand din anii 80 ai secolului trecut a creat o adevarata retea de francize, fiind prezent in peste 100 de tari, cu magazine de lux deschise pe cele mai exclusiviste strazi de moda din lume: precum Saint Honoré in Paris, Madison Avenue in New York și Via dei Condotti in Roma.

In Romania, brandul Furla este prezent in magazinele outlet online B-Mall si MyCloset.

coloursofmylife.co.uk