Gel purifiant Uriage D.S. 150ml

Exclusivista Ingrijire si frumusete Ingrijirea tenului Ingrijire si frumusete Uriage Gel purifiant Uriage D.S. 150ml
Gel purifiant Uriage D.S. 150ml vezi in magazin 46.02 RON

Uriage D.S. gel 150 ml este un moussant purifiant si calmant, ce cutata bland si elimina impuritatile. Contine: complex TLR, apa termala Uriage, piroctonolamina, tensioactivi blanzi. Se aplica pe scalp de 2-3 ori /saptamana, pe fata si corp de 1-2 ori pe zi. Se aplica pe fata, se spumeaza apoi se lasa sa actioneze cateva minute inainte de a se clati cu apa. Contine: complex TLR, apa termala Uriage, piroctonolamina, tensioactivi blanzi.

Exista anumite produse cosmetice de care, pur si simplu, te indragostesti. Astfel de cosmetice sunt cele de la Uriage. Foloseste produsele dermatocosmetice daca vrei sa iti ingrijesti corpul cu produse ce respecta cele mai exigente standarde de etica dermatologica si simtiti ca aveti nevoie de mai multa hidratare, protectie, saruri si minerale.

Produsele de infrumusetare si ingrijire de la Laboratoires Dermatologique Uriage, le puteti cumpara la preturi mai mici decat in farmacii la magazinul online Senso Days (preturi cu 20% mai mici decat pretul recomandat in farmacii).