Genti pictate pe piele Anuschka Handbags 460 Jaipur Paisley

Exclusivista Accesorii Genti >Genti Piele Anuschka Accesorii Genti Genti Handmade Genti de dama Anuschka Accesorii Genti Genti Handmade Genti pictate pe piele Anuschka Handbags 460 Jaipur Paisley
Genti dama pictate pe piele Anuschka Handbags 460 Jaipur Paisley vezi in magazin 1060 RON

Anuschka Handbags 460 Jaipur Paisley. Un unicat, geanta este realizata integral din piele naturala de bovina pictata manual la Anuschka de artizanii indieni care au imbinat motivele indigene cu paleta de culori prezenta in padurea tropicala pentru a redefini moda si a o transforma in arta purtabila.. Modelul de geanta unicat, pictata manual, Anuschka Jaipur Paisley (arta traditionala scotiana) iese in evidenta prin fondul predominant de verde tei, mai rar abordat de specialistii de la Anuschka, pentru a sugera stransa legatura dintre simbolistica culturii indiene si natura reprezentata de florile indigene ciclamen.

Gentile, posetele, portofelele pentru femei, confectionate din piele si pictate integral de mana in motive indiene marca Anuschka, pot fi cumparate online din Romania de la B-Mall si MyCloset. Pot fi comandate totodata si de pe amazon.co.uk in cazul in care doriti o oferta mai variata.

Iesi in fata cu o geanta din piele marca Anuschka! An-ushKa/n in traducere din indiana, inseamna “fara pereche” si pe buna dreptate. Gentile si portofelele de dama de la Anuschka sunt pictate manual, confectionate handmade si vor deveni accesoriul tau vestimentar preferat deoarece iti vor oferi acel WOW pe care orice femeie il cauta. Gentile Anuschka sunt confectionate din piele naturala si pictate manual, in motive deosebit de colorate specifice artizanatului Indiilor - flori tropicale, motive de arta tribala, pasari si in special pauni, fluturi diafani cu aripi colorate si mari, serpi, sirene sau tigri.

Pentru domnisoarele si doamnele ce doresc sa isi etaleze bunul gust in moda prin creativitatea accesorilor, care cauta echilibrul perfect intre functionalitate si arta, gentile pentru femei Anuschka inseamna arta ce poata fi purtata, o arta originala transpusa pe material din piele fina de cea mai buna calitate, o arta sofisticata, care inspira eleganta, dragoste si pasiune. Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate: pielea fina este pictata grijuliu de artizani, apoi este croita atent si batuta cu tinte de metal, rezultatul final fiind o geanta sau poseta ce poate poate fi considerata o adevarata opera de arta. In afara de designul superb, creatorii de la firma Anuschka s-au gandit si la aspectul functional al gentii, cu interior bine compartimentat care te ajuta sa-ti pui in ordine lucrurile esentiale.

Stilurile de artă originala Anuschka au condus tendințele de arta traditionala indiana in moda pentru zeci de ani. Fondată de Swapan Basu si sotia sa, Roma, Anuschka ™ continuă să fie o companie de familie, fiecare accesoriu, geanta, curea sau portofel marca Anuschka fiind proiectat, confectionat si pictat manual cu grija si pasiune de catre un membru al familiei largite (persoane nevoiase carora li s-a dat o noua sansa), dupa ce acesta a fost pregatit in tainele mestesugariei traditionale indiene.

Gentile, posetele, portofelele pentru femei Anuschka pot fi cumparate online din Romania de la B-Mall. Pot fi comandate totodata si de pe amazon.co.uk.