Mocasini dama Dr. Scholl’s Franca Chocolate Bar

Exclusivista Dr. Scholl's Incaltaminte dama Incaltaminte dama Mocasini Mocasini dama Dr. Scholl’s Franca Chocolate Bar
Confort, sanatate, stil, intr-un singur cuvant - Scholl. Incaltamintea Dr. Scholl inseamna mai mult decat incaltaminte…..Inseamna armonia picioarelor in relatie cu intreg corpul. Mocasini dama Dr. Scholl's Franca Chocolate Bar vezi in magazin

Mocasini dama Dr. Scholl's Franca Chocolate Bar. Confort, sanatate, stil, intr-un singur cuvant - Scholl. Incaltamintea Dr. Scholl inseamna mai mult decat incaltaminte…..Inseamna armonia picioarelor in relatie cu intreg corpul.

Oferta de incaltaminte Dr. Scholl, prezenta intr-o varietate de modele si stiluri de moda, variaza de la casual la elegant, de la distractiv si funky pana la util si obligatoriu necesar. Dr. Scholl isi continua traditia de a utiliza cele mai cele mai recente inginerii si cercetari medicale podiatrice astfel incat sa revolutioneaza modul in care lumea are grija de sanatatea picioarelor si a coloanei, printr-o oferta variata de sandale, pantofi clasici cu siret, botine, cizme, mocasini si chiar incaltaminte sport. Dr.Scholl`s este incaltamintea sanatoasa, incaltamintea creata din materiale rezistente, de buna calitate, incaltamintea recomandata de medicii podiatri pentru sanatatea si confortul picioarelor tale.

Mocasini dama Dr. Scholl's Franca Chocolate Bar la pretul standard de 399 RON precum si mult mai multe modele de incaltaminte de dama marca Dr.Scholl`s: sandale, pantofi sport, pantofi oxfords, mocasini, botine, cizme sau papuci si chiar slapi, vei gasi la magazinele online recomandate: B-Mall, My Closet si Fashion UP.