Nike Brasilia 5 Small Duffel-Grip Midnight Navy-Black-(Black)

Exclusivista Genti si rucsacuri Nike Genti sport si sala Nike Sport Nike Brasilia 5 Small Duffel-Grip Midnight Navy-Black-(Black)
G vezi in magazin 234 RON

Nike Brasilia 5 Small Duffel-Grip Midnight Navy-Black-(Black).  O geanta sport Duffel, sub forma de rucsac cilindric sau clasica geanta cu manere si bareta de umar, isi trage denumirea de la orasul belgian Duffel, oras in care au aparut primele modele de genti din material textil rezistent, de regula o panza foarte dura, fiind la inceput utilizate de catre militari. Ulterior, aceste modele de genti au devenit din ce in ce mai folosite pentru a transporta bagaje de calatorie in aer liber sau echipament sportiv. Fiind deosebit de practice, gentile Duffel, au ajuns sa reprezinte generatii intregi de surferi australieni sau californieni, purtand o geanta Duffel in spate ai fi fost in majoritatea cazurilor considerat un surfie.

O geanta Nike model sport de marime mica, dar practica, cu compartimente suplimentare pe lateral ce se inchid cu fermoar pentru capacitate de depozitare marita.

Noile modele de genti si rucsacuri sport, de sala & fitness, skate sau de ce nu genti si rucsacuri pentru scoala si fotbal, puteti cumpara cu transport gratuit de la magazinele online ReadytoWearB-Mall, My Closet si Originals, la cele mai bune preturi din Romania, avand astfel si garantia originalului.