Nike Team Training Max Air Large Backpack Black-Black-White

Exclusivista Genti si rucsacuri Nike Genti sport si sala Nike Sport Nike Team Training Max Air Large Backpack Black-Black-White
G vezi in magazin 344 RON

Nike Team Training Max Air Large Backpack Black-Black-White.  Sa ai echipamentul sportiv la indemana este deosebit de usor cu rucsacul Nike Training Air Max. Materialul acestui rucsac Nike este rezistent la umezeala. In acelasi timp, un laptop de 15 inci se potriveste perfect in interiorul acestui rucsac, iar buzunarele cu doua fete maximizeaza stocarea. Un rucsac Nike cu buzunar lateral tip plasa, pentru accesul usor la elementele esentiale.

Conceput pentru a prelua sarcini mai mari si de a te degreva de disconfort, Nike Air Team Training (Large) iti ofera bretele confortabile, captusite, durabilitate si rezistenta la apa. Un rucsac sport de la Nike ,spatios, bine lucrat, ce iti va proteja si tine uscat echipamentul si hainele tale sport.

Noile modele de genti si rucsacuri sport, de sala & fitness, skate sau de ce nu genti si rucsacuri pentru scoala si fotbal, puteti cumpara cu transport gratuit de la magazinele online ReadytoWearB-Mall, My Closet si Originals, la cele mai bune preturi din Romania, avand astfel si garantia originalului.