Nike Team Training Max Air Large Duffel Negru cu Alb

Exclusivista Genti si rucsacuri Nike Genti sport si sala Nike Sport Nike Team Training Max Air Large Duffel Negru cu Alb
vezi in magazin 405 RON

Nike Team Training Max Air Large Duffel Negru cu Alb.  O geanta sport Duffel, sub forma de rucsac cilindric sau clasica geanta cu manere si bareta de umar, isi trage denumirea de la orasul belgian Duffel, oras in care au aparut primele modele de genti din material textil rezistent, de regula o panza foarte dura, fiind la inceput utilizate de catre militari. Ulterior, aceste modele de genti au devenit din ce in ce mai folosite pentru a transporta bagaje de calatorie in aer liber sau echipament sportiv. Fiind deosebit de practice, gentile Duffel, au ajuns sa reprezinte generatii intregi de surferi australieni sau californieni, purtand o geanta Duffel in spate ai fi fost in majoritatea cazurilor considerat un surfie.

Desi culoarea nu este feminina, ba dimpotriva, vei avea parte nu doar de o geanta ce va rezista uzurii zilnice ci si de o culoare exclusivista printre adevaratii sportivi. In plus, cu o curea de umar moale si o baza rezistenta la apa, geanta sport Nike Air Max Team Training Large ofera confort umerilor, absorbtie a socurilor si pastreaza uscat echipamentul sportiv si de sala in conditii de umiditate. Geanta sport cu bretea de umar si doua manere, cu compartiment principal inchis cu 2 fermoare pentru depozitare sigura.

Noile modele de genti si rucsacuri sport, de sala & fitness, skate sau de ce nu genti si rucsacuri pentru scoala si fotbal, puteti cumpara cu transport gratuit de la magazinele online ReadytoWearB-Mall, My Closet si Originals, la cele mai bune preturi din Romania, avand astfel si garantia originalului.