Nike Young Athletes Rowena Tote Mineral Teal-Teal Tint-White

Exclusivista Genti si rucsacuri Nike Genti sport si sala Nike Sport Nike Young Athletes Rowena Tote Mineral Teal-Teal Tint-White
vezi in magazin 216 RON

Nike Young Athletes Rowena Tote Mineral Teal-Teal Tint-White.  O geanta sport Nike, pentru atleti, ce poate fi folosita la iesirile tale casual in oras, sau de ce nu pe malul marii sau la picnic.

Nike Tote, desi arata precum un shopping bag, in fapt este un sac suficient de mare pentru a te insoti la sala de fitness sau pentru o excursie de o zi, datorita compartimentului principal suficient de mare cu inchidere cu fermoar, si un portofel detasabil pentru elementele esentiale. Cu doua manere suficient de largi pentru a asigura o tinere confortabila. O geanta sport casual cu un design original de la Nike.

Noile modele de genti si rucsacuri sport, de sala & fitness, skate sau de ce nu genti si rucsacuri pentru scoala si fotbal, puteti cumpara cu transport gratuit de la magazinele online ReadytoWearB-Mall, My Closet si Originals, la cele mai bune preturi din Romania, avand astfel si garantia originalului.