Pantofi GUESS – Plasmas – Gold Fabric

Exclusivista Guess Incaltaminte dama Incaltaminte dama Incaltaminte GUESS Incaltaminte dama Pantofi dama Pantofi GUESS Pantofi GUESS – Plasmas – Gold Fabric
vezi in magazin 397 RON

Pantofi GUESS - Plasmas - Gold Fabric. GUESS iti va oferi pantofii pe care ii vei iubi, este una dintre putinele marci de pantofi cu tocuri inalte dar in acelasi timp sunt confortabili. Pantofii pentru femei marca GUESS sunt la moda, se simt robusti, denota o imagine impunatoare si iti vor mangaia picioarele la fiecare pas.

Pantofi dama GUESS, Culoare: Auriu Fabric.

Pantofii de dama GUESS denota un stil de lux, imbinat cu atitudinea aventuroasa a unei marci create cu atentia la detalii specific europeana si flerul fashion al modei americane. GUESS este sinonim cu stilul glamour la un pret accesibil. Pantofii GUESS au un stil glamour, stralucitor si inconfundabil.

GUESS Exclusivista | GUESS B-Mall | GUESS My Closet VIP | G by GUESS

Ți-am pregătit o colecție absolut senzațională de încălțăminte, semnată de brandul iconic Guess in România. Recunoscut pentru creațiile inedite și inovative, realizate cu linii îndrăznețe și design-uri nonconformiste, Guess reprezintă o poveste de lifestyle și frumusețe, ascunsă în fiecare piesă ce poartă semnătura brandului. Descoperă colectia fabuloasă de încălțăminte GUESS pentru femei, parerea noastra este ca te va surprinde prin versatilitatea modelelor, calitatea texturilor și stilul inconfundabil.