Parfum Agent Provocateur Maitresse Eau de Parfum 50ml

Exclusivista Agent Provocateur PARFUMURI Agent Provocateur Parfumuri Agent Provocateur Parfum Agent Provocateur Maitresse Eau de Parfum 50ml
P vezi in magazin 199.00 RON

Parfum Agent Provocateur Maitresse Eau de Parfum 50ml. Descris ca un parfum delicat dar ametitor, Agent Provocateur Maitresse Eau de Parfum se deschide cu note de top de petale de lotus alb si ylang-ylang, combinate cu osmanthus si iasomie sambac, pe o baza catifelata de mosc alb. Agent Provocateur este una dintre cele mai populare marci de parfumuri de lux, iar Agent Provocateur Maitresse Eau de Parfum Spray este un clasic, parfumul perfect pentru ocazii speciale.

Joseph Corre, fiul legendarului designer britanic Vivienne Westwood a lansat Agent Provocateur in 1994 in Soho. Astazi, cu peste 30 de magazine deschise in intreaga lume, brandul Agent Provocateur a devenit faimos datorita mixului de articole de lenjerie provocatoare dar si a unor campanii de publicitate ce au starnit controverse.

Primul magazin Agent Provocateur a fost deschis la Soho cu obiectivul de a vinde lenjerie de inalta clasa. In timp compania s-a extins in 13 tari, iar in prezent exista peste 30 de magazine. Agent Provocateur, faimosul imperiu de lenjerie este sinonim cu seductia, placerea si provocarea simturilor. Acelasi lucru se poate spune si despre colectia sa de parfumuri. Prima linie de parfumuri a fost lansata in anul 2000 si s-a dovedit a fi un mare succes. Parfumurile Agent Provocateur se adreseaza tuturor femeilor indiferent de varsta si ocupatie, care vor sa se simta sexy si atragatoare. Compania Agent Provocateur are o gama intreaga de creatii opulente, menite sa inspire placerile vietii si a scoate la iveala dorintele cele mai intime si asigura femeile ca pot fi si profesionale si sexy in acelasi timp.

Linia de parfumuri de dama Agent Provocateur a fost lansata in anul 2000, si include gama Eau Emotionnelle, L'Agent, Petale Noir, Strip si Maitresse.

Parfum Agent Provocateur Maitresse Eau de Parfum 50ml dar si mai multe parfumuri autentice Agent Provocateur pot fi cumparate online la cele mai bune preturi, de la Hiris, eMAG si elefant.ro.