Parfum Burberry LONDON Eau de Parfum 30ml

Exclusivista Burberry PARFUMURI Parfumuri Burberry Parfum Burberry LONDON Eau de Parfum 30ml
P vezi in magazin 119.00 RON

Burberry London Eau de Parfum este un parfum de dama floral-fresh cu note blande de trandafiri si caprifoi. Notele de mijloc sunt date de aromele profunde ale florii de tiara, iasomiei si bujorului, cu o tenta de clementine proaspete. Un parfum subtil inspirat de soare, datorita sentimentului cald si luminos al lemnului de santal, mosc si patchouli.

Marca Burberry, cea care a inventat trenciul, a prins viata atunci cand in 1859, Thomas Burberry in varsta de 21 de ani si-a deschis propriul magazin de imbracaminte, in aer liber, in orasul Basingstoke. In 1924 a prezentat colectia bazata pe lana cu modelul in carouri, ce a devenit imediat imaginea reprezentativa a brandului Burberry. Colectiile Burberry, avand in spate o istorie bogata de peste 150 de ani, cuprind vestimentatii ready to wear, pret-a-porte-uri si nenumarate accesorii fine din piele naturala.

Inspirate de imaginea, eleganta, luxul, si stilul vestimentar original, parfumurile Burberry sunt o extensie a exclusivismului britanic. Cele mai apreciate parfumuri de dama din colectia Burberry sunt: London, Sport Eau de Toilette, The Beat, Touch si Body.

Parfumurile exclusiviste Burberry sunt: Burberry Brit, Burberry Body, Burberry Summer Eau De Toilette Spray, Burberry Brit Sheer Eau De Toilette, Burberry London, Burberry London Holiday Edition, Burberry The Beat, Burberry Sport, Burberry Sport Ice, Burberry (Classic), Burberry Touch.

Originalitatea marcii de parfum Burberry consta in eleganta si prospetimea aromelor, reflectand personalitatea fiecarei persoane. Parfumurile de dama marca Burberry, parfumurile autentice de lux, sunt comercializate de magazinele romanesti online B-malleMAG sau elefant, majoritatea avand preturi pana in 250 de lei.