Parfum Bvlgari BLV II Eau de Parfum 75ml

Exclusivista Bvlgari PARFUMURI Parfumuri Bvlgari Parfum Bvlgari BLV II Eau de Parfum 75ml
vezi in magazin 199.00 RON

Parfum Bvlgari BLV II Eau de Parfum 75ml. Parfumul pentru femei Bvlgari BLVII este inspirat de magia noantelor albastre, care ii ofera aceasta natura interesanta dar in acelasi timp caracterizeaza intensitatea si stilul sofisticat.

Esenta ne ofera natura pura a ceea ce inseamna brand-ul Bvlgari, devening o adevarata transpunere pentru bijuteriile moderne ce poarta acelasi nume.

Primul parfum creat de casa Bvlgari a fost lansat in 1992, imediat urmat de alte zece parfumuri de succes. In 1993, Bvlgari a pus bazele unei linii separate destinata in exclusivitate designului de parfumuri de lux. Bvlgari Parfums este o companie independenta cu sediul in Elvetia. Parfumurile Bvlgari capteaza esenta rafinamentului, luxului si elegantei. Clasice sau contemporane, mereu elegante, mereu sofisticate, parfumurile Bvlgari se adreseaza barbatilor puternici si femeilor rafinate, exigente, seducatoare. Alegeti imbratisarea irezistibila a aromelor intrigante semnate Bvlgari.

Invaluiti-va in armonie si savurati tentatia seducatoare purtata pe aripile vantului de aromele unice ale casei Bvlgari. Pe nesimtite, ziua se va transforma in noapte, iar eleganta in spirit seducator. Alegeti parfumurile si produsele de ingrijire de lux semnate Bvlgari.

Bvlgari este unul dintre brandurile preferate ale femeilor tinere si energice, atunci cand vine vorba de bijuterii sau de parfumuri. Vei iubi totul la Bvlgari, traditia, conceptul modalitatea inteligenta de a isi construi si conserva imaginea si firma unui brand de lux, exclusivist. Parfumurile Bvlgari sunt cunoscute nu numai aromele sale rafinate, ce au castigat popularitate si incredere in intreaga lume, dar si pentru designul lor unic, inspirate de bijuteriile de lux.

Poti cumpara Parfum Bvlgari BLV II Eau de Parfum 75ml original, la pretul de 199.00 RON (pretul de lista poate varia in functie de campaniile de reduceri) de la magazinul online Ready to Wear. O gama mai variata de parfumuri de dama originale, autentice Bvlgari, le gasiti si la magazinele online B-MallElefant si eMAG.