Parfum Bvlgari Mon Jasmin Noir Eau de Parfum 75ml Tester

Exclusivista Bvlgari PARFUMURI Parfumuri Bvlgari Parfum Bvlgari Mon Jasmin Noir Eau de Parfum 75ml Tester
Incercati cu incredere Jasmin Noir Mon de la Bvlgari si va veti bucura de originalitatea si valoarea artistica ascunsa in marca Bvlgari. vezi in magazin 219.00 RON

Jasmin Noir Mon de la Bvlgari este un parfum foarte elegant si cochet, ce merge perfect la tinutele de seara, fiind persistent, cu un miros chic intens, ceea ce il face recomandat si la iesirile in club.

Incercati cu incredere Jasmin Noir Mon de la Bvlgari si va veti bucura de originalitatea si valoarea artistica ascunsa in marca Bvlgari.

Primul parfum creat de casa Bvlgari a fost lansat in 1992, imediat urmat de alte zece parfumuri de succes. In 1993, Bvlgari a pus bazele unei linii separate destinata in exclusivitate designului de parfumuri de lux. Bvlgari Parfums este o companie independenta cu sediul in Elvetia. Parfumurile Bvlgari capteaza esenta rafinamentului, luxului si elegantei. Clasice sau contemporane, mereu elegante, mereu sofisticate, parfumurile Bvlgari se adreseaza barbatilor puternici si femeilor rafinate, exigente, seducatoare. Alegeti imbratisarea irezistibila a aromelor intrigante semnate Bvlgari.

Invaluiti-va in armonie si savurati tentatia seducatoare purtata pe aripile vantului de aromele unice ale casei Bvlgari. Pe nesimtite, ziua se va transforma in noapte, iar eleganta in spirit seducator. Alegeti parfumurile si produsele de ingrijire de lux semnate Bvlgari.

Bvlgari este unul dintre brandurile preferate ale femeilor tinere si energice, atunci cand vine vorba de bijuterii sau de parfumuri. Vei iubi totul la Bvlgari, traditia, conceptul modalitatea inteligenta de a isi construi si conserva imaginea si firma unui brand de lux, exclusivist. Parfumurile Bvlgari sunt cunoscute nu numai aromele sale rafinate, ce au castigat popularitate si incredere in intreaga lume, dar si pentru designul lor unic, inspirate de bijuteriile de lux.

Poti cumpara Parfum Bvlgari Mon Jasmin Noir Eau de Parfum 75ml Tester original, la pretul de 219.00 RON (pretul de lista poate varia in functie de campaniile de reduceri) de la magazinul online Ready to Wear. O gama mai variata de parfumuri de dama originale, autentice Bvlgari, le gasiti si la magazinele online B-MallElefant si eMAG.