Parfum Calvin Klein Beauty Eau de Parfum 50ml

Exclusivista Calvin Klein PARFUMURI PARFUMURI Parfumuri Calvin Klein Parfum Calvin Klein Beauty Eau de Parfum 50ml
vezi in magazin 159.00 RON

Calvin Klein Beauty evoca puterea suprema a feminitatii si rafinamentului, o noua interpretare a mirosului de crini, inima si motivul acestui parfum de dama Calvin Klein. Crinul, floarea sofisticata, esenta feminitatii confera parfumului o aroma radianta, intensa si puternica, care dureaza.

Calvin Klein a lansat in octombrie 2010 un nou parfum, Beauty, special creat pentru a insoti colectia de imbracaminte Calvin Klein. Un parfum elegant, ce nu isi doreste sa fie seducator precum seriile CK Euphoria sau CK Obsession. Eleganta, rafinamentul, frumusetea, atemporalitatea si vesnicia acestora sunt in prim plan, parfumul fiind ideal pentru femeile mature ce doresc sa isi completeze gama de creatii pline de stil Calvin Klein.

Parfumul de dama CK Beauty este cadoul ideal in cazul in care doresti sa satisfaci stilul femeii de 40 ani, intrucat completeaza perfect frumusetea clasica, maturitatea, stima si increderea acestei varste. Compozitia parfumului, inspirata de curbele armonioase si frumusetea crinilor, descrie frumusetea adevaratei doamne, puterea si spiritul ei. Parfumul creat de Sophie Labbe a fost promovat de imaginea Dianei Kruger.

Calvin Klein este un brand american, lansat la sfarsitul anilor 1960. Marca CK este renumita pentru minimalism si stiluri clasice, ce se reflecta de altfel si in linia de parfumuri CK. Primul parfum al companiei a fost lansat in 1981 si a beneficiat imediat de un succes rasunator, fotografiind perfect spiritul deceniului. De altfel, parfumurile de dama CK simbolizeaza prezentul si energia lumii in continua miscare.

Intoarce toate capetele, rasuceste mintile, atrage privirile si fura inimile cu parfumurile de dama CK, parfumuri puternice, provocatoare si persistente pe piele  precum cele din seria One Shock sau Obsession cu arome rebele si note surprinzatoare.

Incearca parfumurile CK feminine, deosebit de senzuale, misterioase, interesante si provocatoare precum Euphoria Forbidden sau de ce nu parfumurile elegante, inspirate de feminitatea clasica, pentru femeile mature precum editile CK Beauty.

Calvin Klein are in prezent in portofoliul sau o colectie de peste 70 de parfumuri cu siguranta vei gasi unul special pentru tine. Acest Parfum Calvin Klein Beauty Eau de Parfum 50ml, precum si multe alte parfumuri originale de dama Calvin Klein, pot fi cumparate online de la Original SineMAG, elefant, B-Mall si Hiris.