Parfum Chanel Coco Eau de Parfum 50ml

Exclusivista Chanel PARFUMURI PARFUMURI Parfumuri Coco Chanel Parfum Chanel Coco Eau de Parfum 50ml
vezi in magazin 539.00 RON

Parfum Chanel Coco Eau de Parfum 50ml Parfumurile pentru femei purtand amprenta celebrei Coco Chanel sunt recomandate persoanelor visatoare, care respecta traditiile si isi doresc un parfum luminos, senzual, plin de vitalitate si energie. Colectia de parfumuri Coco Chanel prezinta eleganta la superlativ, ce capteaza atentia celor din jur prin stilul, imaginea si legenda pe care si-a format-o. Parfumuri de dama (apa de parfum pura sau apa de toaleta) Coco Chanel le-am gasit in oferta magazinelor online eMAGB-Mall si elefant.

Parfumurile Coco Chanel pentru femei, in variantele de apa de parfum sau apa de toaleta sunt cu adevarat seducatoare, pasionale, iubitoare. Pentru a-ti calauzi norocul in viata alege unul din celebrele parfumuri Chanel, caracterizate prin convingere, delicatete si romanticism cu note misterioase si senzuale creat dintr-o combinatie indrazneata de note florale si lemnoase. Orice parfum Coco Chanel va incanta femeia constienta de propria senzualitate, optimista si energica.

Coco Chanel a fost considerata drept cea mai importanta figura a lumii modei secolului 20 si a fost clasata de revista Time in top 100 cei mai influenti oameni ai secolului. Ea a fost cea de a doua fiica nelegitima a unui vanzator ce se deplasa din usa in usa pe nume Albert Chanel si a lui Jeanne Devolle. Parintii ei s-au casatorit curand dupa nasterea sa in 1883. Dupa moastrea mamei ei, tatal, aceasta si fratii ei au plecat in America in cautarea unui trai mai bun. In manastirea catolica din Aubazine, Chanel a petrecut 7 ani invatand mestesugul croitoriei.

Coco Chanel a revolutionat moda Haute Couture creand costume si rochii elegante si casual ce au inlocuit traditionalul corset. Chanel a devenit cunoscuta in elita modei feminine, ajungand ca numele sau sa fie sinonim cu eleganta si bunastarea. Chanel de asemenea este cunoscuta pentru modelul sau de tesatura matlasata. Brandul acum este condus de designerul Karl Lagerfeld; designer ce anterior a creat pentru Casa Fendi. Din 1983, Karl a schimbat stilul previzibil al Chanel printr-un nou design si croiala funky.

Mai multe parfumuri pentru femei marca Coco Chanel veti regasi in oferta magazinelor online eMAG, B-Mall si elefant.