Parfum dama Calvin Klein Eternity Summer 2013 Eau de Parfum de dama 100ml

Exclusivista Calvin Klein PARFUMURI PARFUMURI Parfumuri Calvin Klein Parfum dama Calvin Klein Eternity Summer 2013 Eau de Parfum de dama 100ml
vezi in magazin 189.00 RON

CK Eternity Summer for women este un parfum in editie limitata, parfum de vara, proaspat, calm si elegant. Parfumul este floral acvatic, perfectat de natura, datorita notelor de bergamota, Wisteria si chihlimbar alb.

Editia de vara CK Eternity reflecta atmosfera romantica a plajelor izolate. Parfumul se deschide cu un acord ce te face sa te gandesti la racoroasa briza a marii.

Prin parfumurile sale, Calvin Klein surprinde esenta modernismului in tot ceea ce face, eleganta designului couture si-a pus amprenta si pe aromele sale, adevarat fiind ca tot ce atinge CK se transforma in aur. Descopera esenta senzuala si atragatoare a parfumurilor pentru femei Calvin Klein.

Calvin Klein este un brand american, lansat la sfarsitul anilor 1960. Marca CK este renumita pentru minimalism si stiluri clasice, ce se reflecta de altfel si in linia de parfumuri CK. Primul parfum al companiei a fost lansat in 1981 si a beneficiat imediat de un succes rasunator, fotografiind perfect spiritul deceniului. De altfel, parfumurile de dama CK simbolizeaza prezentul si energia lumii in continua miscare.

Intoarce toate capetele, rasuceste mintile, atrage privirile si fura inimile cu parfumurile de dama CK, parfumuri puternice, provocatoare si persistente pe piele  precum cele din seria One Shock sau Obsession cu arome rebele si note surprinzatoare.

Incearca parfumurile CK feminine, deosebit de senzuale, misterioase, interesante si provocatoare precum Euphoria Forbidden sau de ce nu parfumurile elegante, inspirate de feminitatea clasica, pentru femeile mature precum editile CK Beauty.

Calvin Klein are in prezent in portofoliul sau o colectie de peste 70 de parfumuri cu siguranta vei gasi unul special pentru tine. Acest Parfum dama Calvin Klein Eternity Summer 2013 Eau de Parfum de dama 100ml, precum si multe alte parfumuri originale de dama Calvin Klein, pot fi cumparate online de la Original SineMAG, elefant, B-Mall si Hiris.