Parfum dama Moschino Femme Eau de Toilette 75ml TESTER

Exclusivista Moschino PARFUMURI PARFUMURI Parfumuri Moschino Parfum dama Moschino Femme Eau de Toilette 75ml TESTER
Marci, branduri si produse originale: Parfum dama Moschino Femme Eau de Toilette  75ml TESTER vezi in magazin 139.00 RON

Parfum Moschino Femme Eau de Toilette 75ml. Parfumul Moschino Femme pentru femei a fost lansat de casa de parfumuri Moschino in anul 1987. Moschino este un parfum floral lemnos pentru. Moschino a fost lansat in 1987. Notele de top sunt oregano, coriandru si galbanum, notele de mijloc sunt nucsoara, garoafa, lemn de santal, gardenie, patchouli, piper, ylang-ylang si trandafir, notele de baza sunt chihlimbar, mosc si vanilie.

Moschino este o casa italiana de design, fondata in 1983 de catre regretatul Franco Moschino. Brandul este cunoscut pentru designul sau colorat, jucaus, ba chiar excentric. Primul parfum Moschino pentru femei a fost lansat în 1987, urmandu-i in 1990 si o serie de parfumuri pentru barbati.

Parfumurile Moschino au fost realizate in colaborare cu parfumieri renumiti precum Olivier Polge, Nathalie Lorson, Antoine Maisondieu, Olivier Pescheux, Guillaume Flavigny, Olivier Cresp, Vincente Marcello sau Ilias Ermenidis.

O gama variata de parfumuri de dama si cosmetice marca Moschino, la preturi fara concurenta, gasiti la magazinele online original sinelefanteMAG si B-Mall.