Parfum dama Moschino Toujours Glamour Eau de Toilette 100ml

Exclusivista Moschino PARFUMURI PARFUMURI Parfumuri Moschino Parfum dama Moschino Toujours Glamour Eau de Toilette 100ml
Marci, branduri si produse originale: Parfum dama Moschino Toujours Glamour Eau de Toilette  100ml vezi in magazin 279.00 RON

Parfum Moschino Toujours Glamour Eau de Toilette 100ml. Noul Moschino Toujours Glamour EDT este un suflu de prospetime care saruta pielea ta si dezvaluie dorintele cele mai profunde. Parfum deosebit de atragator o expresia vie a feminitatii contemporane. Acesta este noua cheie care va deschide usa secreta a universului extraordinar Moschino. Toujours Glamour de Moschino este un parfum cu aroma de florin orientale. Toujours Glamour un parfum nou intrat in gama Moschino, lansat in 2010. Notele de varf sunt cardamon, frunze de violeta si strugurei rosii, notele de mijloc sunt iasomie, lacramioare si migdale. Notele de baza sunt mosc, rasina benzoica si heliotrop.

Moschino este o casa italiana de design, fondata in 1983 de catre regretatul Franco Moschino. Brandul este cunoscut pentru designul sau colorat, jucaus, ba chiar excentric. Primul parfum Moschino pentru femei a fost lansat în 1987, urmandu-i in 1990 si o serie de parfumuri pentru barbati.

Parfumurile Moschino au fost realizate in colaborare cu parfumieri renumiti precum Olivier Polge, Nathalie Lorson, Antoine Maisondieu, Olivier Pescheux, Guillaume Flavigny, Olivier Cresp, Vincente Marcello sau Ilias Ermenidis.

O gama variata de parfumuri de dama si cosmetice marca Moschino, la preturi fara concurenta, gasiti la magazinele online original sinelefanteMAG si B-Mall.