Parfum Estee Lauder Private Collection Eau de Parfum 50ml

Exclusivista Estee Lauder PARFUMURI Parfumuri Estee Lauder Parfum Estee Lauder Private Collection Eau de Parfum 50ml
Estee Lauder Private Collection Eau de Parfum 50ml, un parfum exclusivist, pretios si destul de rar ... ca un buchet de flori exotic. Estee Lauder Private Collection este un parfum floral cu note verzi, creat de Vincent Marcello pentru uzul exclusiv al lui Estee Lauder. A fost lansat spre vanzare abia in 1973. Un amestec de note florale verzi si proaspete, caprifoi, tei, iasomie si floare de portocal. Un parfum armonios compus din trandafir bulgaresc, crizantema, Reseda, ylang-ylang si coriandru. Nota de final include lemn de santal, heliotrop, ambra si mosc. vezi in magazin 359.00 RON

Estee Lauder Private Collection Eau de Parfum 50ml, un parfum exclusivist, pretios si destul de rar ... ca un buchet de flori exotic. Estee Lauder Private Collection este un parfum floral cu note verzi, creat de Vincent Marcello pentru uzul exclusiv al lui Estee Lauder. A fost lansat spre vanzare abia in 1973. Un amestec de note florale verzi si proaspete, caprifoi, tei, iasomie si floare de portocal. Un parfum armonios compus din trandafir bulgaresc, crizantema, Reseda, ylang-ylang si coriandru. Nota de final include lemn de santal, heliotrop, ambra si mosc.

OH NU! Face parte din colectia mea privata! Acesta este raspunsul pe care l-a dat Estee Lauder intrebata fiind despre parfumul intrigant pe care il poarta. Acesta nu putea fi cumparat, a fost doar facut cadou catre Printesa Grace de Monaco si Ducesei de Windsor (Wallis Simpson). In cele din urma, in 1973, a fost convinsa sa il introduca la vanzare.

Parfumurile originale Estee Lauder pot fi cumparate in Romania de la magazinele online elefant, eMAG siĀ B-Mall.