Parfum Moschino Cheap & Chic Light Clouds Eau de Toilette 100ml

Exclusivista Moschino PARFUMURI PARFUMURI Parfumuri Moschino Parfum Moschino Cheap & Chic Light Clouds Eau de Toilette 100ml
Marci, branduri si produse originale: Parfum Moschino Cheap & Chic Light Clouds Eau de Toilette  100ml vezi in magazin 189.00 RON

Parfum Moschino Cheap & Chic Light Clouds Eau de Toilette 100ml. Cheap & Chic Light Clouds de Moschino este un parfum Floral Fructat Gurmand de dama. Cheap & Chic Light Clouds a fost lansat in 2009. Notele de varf sunt ciclama, floare de piersic si frunze verzi, notele de mijloc sunt trandafir, iasomie si lotus, notele de baza sunt lemn de santal, paciuli, ambra, mosc, vanilie, ambretta (nalba de mosc) si cedru.

Moschino este o casa italiana de design, fondata in 1983 de catre regretatul Franco Moschino. Brandul este cunoscut pentru designul sau colorat, jucaus, ba chiar excentric. Primul parfum Moschino pentru femei a fost lansat în 1987, urmandu-i in 1990 si o serie de parfumuri pentru barbati.

Parfumurile Moschino au fost realizate in colaborare cu parfumieri renumiti precum Olivier Polge, Nathalie Lorson, Antoine Maisondieu, Olivier Pescheux, Guillaume Flavigny, Olivier Cresp, Vincente Marcello sau Ilias Ermenidis.

O gama variata de parfumuri de dama si cosmetice marca Moschino, la preturi fara concurenta, gasiti la magazinele online original sinelefanteMAG si B-Mall.