Parfum Moschino Funny Eau de Toilette 100ml

Exclusivista Moschino PARFUMURI PARFUMURI Parfumuri Moschino Parfum Moschino Funny Eau de Toilette 100ml
Marci, branduri si produse originale: Parfum Moschino Funny Eau de Toilette  100ml vezi in magazin 219.00 RON

Parfum Moschino Funny Eau de Toilette 100ml. Moschino Funny! de Moschino este un parfum Floral Fructat de dama. Moschino Funny! a fost lansat in 2007. Creatorul acestui parfum este Antoine Maisondieu. Notele de varf sunt piper roz, strugurei rosii si portocala amaruie, notele de mijloc sunt bujor, woodsorrel, ceai verde si iasomie, notele de baza sunt ambra, lichen, cedru si mosc.

Moschino este o casa italiana de design, fondata in 1983 de catre regretatul Franco Moschino. Brandul este cunoscut pentru designul sau colorat, jucaus, ba chiar excentric. Primul parfum Moschino pentru femei a fost lansat în 1987, urmandu-i in 1990 si o serie de parfumuri pentru barbati.

Parfumurile Moschino au fost realizate in colaborare cu parfumieri renumiti precum Olivier Polge, Nathalie Lorson, Antoine Maisondieu, Olivier Pescheux, Guillaume Flavigny, Olivier Cresp, Vincente Marcello sau Ilias Ermenidis.

O gama variata de parfumuri de dama si cosmetice marca Moschino, la preturi fara concurenta, gasiti la magazinele online original sinelefanteMAG si B-Mall.