Parfum Moschino Hippy Fizz Eau de Toilette 100ml

Exclusivista Moschino PARFUMURI PARFUMURI Parfumuri Moschino Parfum Moschino Hippy Fizz Eau de Toilette 100ml
Marci, branduri si produse originale: Parfum Moschino Hippy Fizz Eau de Toilette  100ml vezi in magazin 169.00 RON

Parfumul Moschino Cheap & Chic Hippy Fizz pentru femei, un parfum floral cu arome de frunze de zmeura, violete de Parma, magnolie, lotus, cedru, osmanthus si mosc senzual. Hippy Fizz de la Moschino este inspirat de prospetimea primaverii, de briza fermecatoare ce aduce magie in fiecare moment. Moschino Cheap & Chic Hippy Fizz, un parfum floral fructat pentru domnisoare senzuale, a carei aroma exprima feminitate absoluta.

Moschino este o casa italiana de design, fondata in 1983 de catre regretatul Franco Moschino. Brandul este cunoscut pentru designul sau colorat, jucaus, ba chiar excentric. Primul parfum Moschino pentru femei a fost lansat în 1987, urmandu-i in 1990 si o serie de parfumuri pentru barbati.

Parfumurile Moschino au fost realizate in colaborare cu parfumieri renumiti precum Olivier Polge, Nathalie Lorson, Antoine Maisondieu, Olivier Pescheux, Guillaume Flavigny, Olivier Cresp, Vincente Marcello sau Ilias Ermenidis.

O gama variata de parfumuri de dama si cosmetice marca Moschino, la preturi fara concurenta, gasiti la magazinele online original sinelefanteMAG si B-Mall.