Parfum Moschino Moschino Eau de Toilette 75ml

Exclusivista Moschino PARFUMURI PARFUMURI Parfumuri Moschino Parfum Moschino Moschino Eau de Toilette 75ml
vezi in magazin 179.00 RON

Parfum Moschino Moschino Eau de Toilette 75ml pentru femei, un parfum floral lemnos cu aroma de mosc. Moschino a fost lansat in 1987. Notele de varf sunt galbanum, galbenele, frezie, caprifoi si prune, notele de mijloc sunt nucsoara, garoafa, gardenie, piper, ylang-ylang si trandafir iar notele de baza sunt ambra, mosc, vanilie, lemn de santal si paciuli.

Moschino este o casa italiana de design, fondata in 1983 de catre regretatul Franco Moschino. Brandul este cunoscut pentru designul sau colorat, jucaus, ba chiar excentric. Primul parfum Moschino pentru femei a fost lansat în 1987, urmandu-i in 1990 si o serie de parfumuri pentru barbati.

Parfumurile Moschino au fost realizate in colaborare cu parfumieri renumiti precum Olivier Polge, Nathalie Lorson, Antoine Maisondieu, Olivier Pescheux, Guillaume Flavigny, Olivier Cresp, Vincente Marcello sau Ilias Ermenidis.

O gama variata de parfumuri de dama si cosmetice marca Moschino, la preturi fara concurenta, gasiti la magazinele online original sinelefanteMAG si B-Mall.