Parfum Moschino Pink Bouquet Eau de Toilette 100ml.

Exclusivista Moschino PARFUMURI PARFUMURI Parfumuri Moschino Parfum Moschino Pink Bouquet Eau de Toilette 100ml.
vezi in magazin 189.00 RON

Moschino Pink Bouquet Eau de Toilette 100ml, este un parfum Floral Fructat de dama. Acesta este un parfum nou, Pink Bouquet a fost lansat in 2012 de catre creatorul sau Olivier Pescheux. Notele de varf sunt bergamot, ananas si zmeura, notele de mijloc sunt iasomie, lacramioare, woodsorrel si bujor. Notele de baza sunt mosc, piersica, turta dulce si lichen.

Moschino este o casa italiana de design, fondata in 1983 de catre regretatul Franco Moschino. Brandul este cunoscut pentru designul sau colorat, jucaus, ba chiar excentric. Primul parfum Moschino pentru femei a fost lansat în 1987, urmandu-i in 1990 si o serie de parfumuri pentru barbati.

Parfumurile Moschino au fost realizate in colaborare cu parfumieri renumiti precum Olivier Polge, Nathalie Lorson, Antoine Maisondieu, Olivier Pescheux, Guillaume Flavigny, Olivier Cresp, Vincente Marcello sau Ilias Ermenidis.

O gama variata de parfumuri de dama si cosmetice marca Moschino, la preturi fara concurenta, gasiti la magazinele online original sinelefanteMAG si B-Mall.