Parfum Nina Ricci L´Air du Temps Eau de Toilette 100ml Tester

Exclusivista Nina Ricci PARFUMURI PARFUMURI Parfumuri Nina Ricci Parfum Nina Ricci L´Air du Temps Eau de Toilette 100ml Tester
Parfum Nina Ricci L´Air du Temps Eau de Toilette  100ml Tester vezi in magazin 169.00 RON

Incanta-te cu esentele florale ale parfumului de dama Nina Ricci L'Air Du Temps. Cu un amestec plin de har si ingrediente florale, acest parfum pentru femei Nina Ricci iti va crea o aura eleganta ce te va urma toata ziua. Un parfum cald si revigorant datorita notelor de top de garoafe si gardenie. Cu o senzualitate usoara, notele de mijloc de iasomie si trandafir iti va completa stilul tau delicat si femeini. Notele de baza ale parfumului Nina Ricci L'Air Du Temps, creeaza armonie datorita aromelor de iris, lemn de santal, cedru, santal, mosc si chihlimbar, Purtati Nina Ricci L'Air Du Temps atunci cand petreceti o seara casual in oras si vei lasa astfel o amprenta de stil si prospetime in gandurile tuturor celor din jur. De aproape 70 de ani acesta este cel mai bine vandut parfum Nina Ricci si unul din parfumurile clasice ale Frantei. Eleganta sticluta cu cei doi porumbei de cristal poarta amprenta designerului Marc Lalique.

Mai multe parfumuri originale de dama marca Nina Ricci, si nu numai, gasiti la cele mai bune preturi in oferta magazinelor online B-Mall si Ready to Wear .