Parfum Nina Ricci Nina Eau de Toilette 80ml

Exclusivista Nina Ricci PARFUMURI PARFUMURI Parfumuri Nina Ricci Parfum Nina Ricci Nina Eau de Toilette 80ml
Parfum Nina Ricci Nina Eau de Toilette  80ml vezi in magazin 199.00 RON

Parfum Nina Ricci Nina Eau de Toilette 80ml. Parfumul Nina Ricci Nina Eau de Toilette este un basm modern. Pentru toate femeile tinere in cautare de surprize si fantezii paradisiace in care visele devin realitate, acest parfum este o promisiune de farmec, incantare si feminitate seducatoare datorita notelor de varf: Calabrese Lemon Lime si Caipirinha combinate cu notele de mijloc de Red Caramel Apple, vanilie Floarea Lunii si petale de bujori, ambele pe o baza de lemn de mar, cedru si mosc alb. Mai multe parfumuri originale de dama marca Nina Ricci, si nu numai, gasiti la cele mai bune preturi in oferta magazinelor online eMAG, elefantB-Mall si Original Sin. Parfumurile pentru femei Nina Ricci sunt sinonimul elegantei si al femininatii irezistibile. Brand-ul Nina Ricci s-a nascut din pasiunea unei femei exceptionale. S-a remarcat in lumea modei si a parfumurilor datorita produselor foarte feminine, pline de romantism si rafinament. Nascuta la Torino in Italia anului 1883, Nina Ricci a inceput ca ucenic a unui croitor de rochii la varsta de 14 ani, in Paris. La varsta de 18 ani crea si vindea propriile creatii altor case de moda. Chiar si dupa 40 de ani de la disparitia creatoarei, Nina Ricci se bucura de o mare popularitate in randul clientelor ce apreciaza si isi permit sa achizitioneze produse de lux. Pasiunea ei pentru rafinamentul parizian, alaturi de ideea ca frumusetea unei femei se naste din miile de fatete ale personalitatii sale, au fost sursa de inspiratie pentru colectia de parfumuri.

Parfumurile Nina Ricci

Parfumurile Nina Ricci sunt un basm modern, create pentru femeile in cautare de surpriza si fantezie reprezinta o oportunitate perfecta pentru incantarea si feminitatea pe care le degaja. Parfumurile Nina Ricci de dama: Nina Ricci Nina, Nina Ricci Premier Jour, Ricci Ricci, Nina L'Eau, Nina L'Elixir, La Tentation de Nina etc.

Parfumurile pentru femei Nina Ricci includ Farouche, Deci Dela - "parfumul celor cinci simturi" si Nina Ricci's l'Air du Temps, o creatie postbelica datand din 1949, fiind recomandat drept unul dintre cele mai bine vadute parfumuri din lume. Parfumurile Premier Jour si Love In Paris sunt si ele licentiate sub numele Nina Ricci. Parfumurile si apa de toaleta Ricci sunt cunoscute pentru designul unic al sticlutelor, asa cum este cea a parfumului "Nina by Nina Ricci", care este inbuteliat intr-un mar de cristal viu colorat. Clasicul Nina Ricci L'Air du Temps sau noul Nina Nina Ricci L'Elixir alaturi de colectia Love in Paris fiind parfumurile mai  accesibile din punct de vedere al pretului, parfumuri ce trebuie sa faca parte din colectia fiecarei femei. Mai multe parfumuri originale de dama marca Nina Ricci, si nu numai, gasiti la cele mai bune preturi in oferta magazinelor online eMAGelefantB-Mall si Original Sin.