Parfum Nina Ricci Premier Jour Eau de Parfum 30ml

Exclusivista Nina Ricci PARFUMURI PARFUMURI Parfumuri Nina Ricci Parfum Nina Ricci Premier Jour Eau de Parfum 30ml
vezi in magazin 139.00 RON

Parfum Nina Ricci Premier Jour Eau de Parfum 30ml. Parfumul de dama Nina Ricci Premier Jour este conceput pentru femeile ce vor sa isi evidentieze frumusetea si puterea interioara. Compozitia neobisnuita de gardenie si mandarina iti incanta atat corpul, cat si mintea. Mai apoi, se deschid esentele de orhidee proaspata combinata cu migdale delicioase si caramel. Patrunde apoi catre tonurile lemnoase de culoare alba si mosc. Acestea reprezinta notele de baza ale parfumului Premier Jour Nina Ricci. Un parfum floral, elegant, sensual, fin, seducator si de bun simt. Mai multe parfumuri originale de dama marca Nina Ricci, si nu numai, gasiti la cele mai bune preturi in oferta magazinelor online eMAG, elefantB-Mall si Original Sin. Parfumurile pentru femei Nina Ricci sunt sinonimul elegantei si al femininatii irezistibile. Brand-ul Nina Ricci s-a nascut din pasiunea unei femei exceptionale. S-a remarcat in lumea modei si a parfumurilor datorita produselor foarte feminine, pline de romantism si rafinament. Nascuta la Torino in Italia anului 1883, Nina Ricci a inceput ca ucenic a unui croitor de rochii la varsta de 14 ani, in Paris. La varsta de 18 ani crea si vindea propriile creatii altor case de moda. Chiar si dupa 40 de ani de la disparitia creatoarei, Nina Ricci se bucura de o mare popularitate in randul clientelor ce apreciaza si isi permit sa achizitioneze produse de lux. Pasiunea ei pentru rafinamentul parizian, alaturi de ideea ca frumusetea unei femei se naste din miile de fatete ale personalitatii sale, au fost sursa de inspiratie pentru colectia de parfumuri.

Parfumurile Nina Ricci

Parfumurile Nina Ricci sunt un basm modern, create pentru femeile in cautare de surpriza si fantezie reprezinta o oportunitate perfecta pentru incantarea si feminitatea pe care le degaja. Parfumurile Nina Ricci de dama: Nina Ricci Nina, Nina Ricci Premier Jour, Ricci Ricci, Nina L'Eau, Nina L'Elixir, La Tentation de Nina etc.

Parfumurile pentru femei Nina Ricci includ Farouche, Deci Dela - "parfumul celor cinci simturi" si Nina Ricci's l'Air du Temps, o creatie postbelica datand din 1949, fiind recomandat drept unul dintre cele mai bine vadute parfumuri din lume. Parfumurile Premier Jour si Love In Paris sunt si ele licentiate sub numele Nina Ricci. Parfumurile si apa de toaleta Ricci sunt cunoscute pentru designul unic al sticlutelor, asa cum este cea a parfumului "Nina by Nina Ricci", care este inbuteliat intr-un mar de cristal viu colorat. Clasicul Nina Ricci L'Air du Temps sau noul Nina Nina Ricci L'Elixir alaturi de colectia Love in Paris fiind parfumurile mai  accesibile din punct de vedere al pretului, parfumuri ce trebuie sa faca parte din colectia fiecarei femei. Mai multe parfumuri originale de dama marca Nina Ricci, si nu numai, gasiti la cele mai bune preturi in oferta magazinelor online eMAGelefantB-Mall si Original Sin.