Parfum Versace Vanitas Eau de Toilette 100ml Tester

Exclusivista PARFUMURI PARFUMURI Parfumuri Versace Versace Parfum Versace Vanitas Eau de Toilette 100ml Tester
vezi in magazin 189.00 RON

Parfum Versace Vanitas Eau de Toilette 100ml Tester.Bazat pe succesul avut cu parfumul Vanitas parfum din 2011, Versace a lansat in vara anului urmator versiunea Eau de Toilette, ce continua sa influenteze ideea de parfum couture. Conceput cu o aroma mai proaspata si combinata cu un design al sticlutei reprezentativ pentru firma Versace, Vanitas este un parfum pentru toate femeile ce iubesc eleganta si exclusivitatea, calitati ce fac parte din ADN-ul acestui brand de lux. Dora Baghriche-Arnaud, parfumierul care a creat compozitia originala, semneaza, de asemenea, aceasta noua versiune. Compozitia imbina notele de frezie si petale de trandafir cu o inima de flori tiara si osmanthus pe o baza de lemn de cedru si ceai negru. Parfumul de dama Versace Vanitas EDT este disponibil in trei variante, de 30, 50 si 100 ml EDT.

O gama variata de parfumuri intense, care dureaza, autentice Versace puteti cumpara de la magazinele online Original Sin, elefant si emag.

Noile parfumuri de dama marca Versace combina caracteristici contrastante intr-un joc antitetic, in spiritul brand-ului. De la romantic la agresiv, de la punk la melodios, de la arome aspre la feminine, parfumurile pentru femei Versace sunt sinonime cu evolutia, stilul si creativitatea. Versace evoca luxul, modernitatea, misterul, libertatea, dorinta de a musca din fructul interzis. Parfumurile de dama Versace sunt proaspete, intense, vibrante, puternice si invaluitoare fiind dedicate femeilor seducatoare si increzatoare.

Gianni Versace, fondatorul brandului Versace, a fost cel care a reusit sa creeze un renume mondial pentru parfumurile Versace. Nascut in 1946, in sudul Italiei, orasul Reggio Calabria, Versace a inceput sa se dedice modei inca din copilarie, atunci cand mama sa, pe atunci designer, il invata sa coasa nasturi, ornamente sau diferite broderii pe haine. Aceste activitati erau considerate niste “distractii” de tanarul Gianny, de aceea a decis sa studieze arhitectura.

Mai tarziu, Gianni Versace a reuntat la aceste studii si s-a mutat la Milano, unde a reusit sa obtina un job ca si designer. Astfel a inceput povestea de succes a colectiilor de haine Versace, dar si a parfumurilor create de acest brand.

Parfumuri Versace de dama

Pura senzualitate, pura transparenta, pura lumina. O bijuterie de o frumusete rara se dezvaluie intr-un parfum Versace. Parfumurile Versace de dama sunt captivante si voluptoase pentru feminitatea extrema, sarmante, in armonie cu stilul inconfundabil al acestui brand italian de lux. 

De-a lungul timpului, brandul Versace a devenit un simbol in lumea modei, dar si a parfumurilor datorita stilul provocator si irezistibil al creatiilor. Celebritati precum Madonna, Sharon Stone, prințesa Diana, Kim Basinger, Elton John si multe altele se regasesc printre clientii fideli ai brandulu Versace. Primele parfumuri pentru femei marca Versace apar în 1981. Apoi, in 1997 brandul a fost preluat de Donatella Versace, sora creatorului Gianni Versace, care mentine la randul ei, succesul brandului. Noile creatii sunt lansate de Donatella Versace, ceea ce le face si mai dorite pe piata actuala a parfumurilor.

O gama variata de parfumuri intense, care dureaza, autentice Versace puteti cumpara de la magazinele online Original Sinelefant si emag.