Parfumul B de Boucheron EDP 30ml

Exclusivista Boucheron PARFUMURI PARFUMURI Parfumuri Boucheron Parfumul B de Boucheron EDP 30ml
P vezi in magazin 139.00 RON

B de Boucheron sarbatoreste a 150-a aniversare a casei de bijuterii Boucheron si a 20-a aniversare a primului sau parfum, Boucheron for Women.

Boucheron B este un parfum discret, feminin, burghez, si conven?ional - dar tine seama de tendintele actuale, fiind recomandat femeilor de varsta mijlocie. Cu note de top de floare de portocal si trandafir, o inima de osmanthus si condimente rare, precum si o baza de cedru, lemn de santal si patchouli, se amesteca armonios cu esenta de boabe de piper roz, parfumul B de Boucheron este caracterizat ca un parfum luminos, inspirat de pretioasele smaralde.

Pe piele, parfumul se simte ca un platou de caise proaspete atinse de arome de trandafir si osmanthus ce reprezinta o avanpremiera pentru simturile ce urmeaza sa se scalde intr-un miros de lemn moscat.

De peste 150 de ani, Boucheron este un maestru al pietrelor pretioase, al bijuteriilor, ceasurilor de lux si al parfumurilor. Fermi în angajamentul sau de maiestrie atemporala, Boucheron este intotdeauna in pas cu miscarile artei si modei.

Parfumuri BOUCHERON in oferta:

eMAG | Ready to Wear B-Mall | evomag elefant |

De cand a fost infiintata in 1858, Boucheron a fost un pionier Art Nouveau, iar cum moda si stilul evolueaza de-a lungul deceniilor, influentele cubismului, al baletului rus, Art Deco si Africain, Pop Art si-au pus amprenta pe colectia Boucheron linile de bijuterii si ceasuri inspirandu-se din acestea.

In ceea ce priveste parfumurile, Boucheron isi respecta traditia de a lansa parfumuri de lux, inspirate din maiestria bijuteriilor sale. De altfel, parfumurile Boucheron reprezinta acea veriga lipsa, abstracta, dintre bijuterii si parfumuri, create de renumiti parfumieri precum Ursula Wandel, Francis Deleamont, Jean-Pierre Bethouart, Jacques Cavallier, Sophia Grojsman, Jean-Pierre Mary, Carlos Benaim, Veronique Nyberg, Annick Menardo, Nathalie Lorson, Anne Flipo, Dominique Ropion si Olivier Cresp .

O gama variata de parfumuri de dama, inclusiv Parfumul B de Boucheron EDP 30ml, pot fi comandate online de la Ready to Wear & B-Mall si mai nou de la evomag, elefant si eMAG.