Perigaum P-1109-S Ceramic Swarovski de dama

Exclusivista Ceasuri dama CEASURI Ceasuri Perigaum Perigaum P-1109-S Ceramic Swarovski de dama
Culoarea neagra si insertiile Swarovski ii dau un aspect deosebit si il fac sa para si mai special la mana unei fete adolescente sau femei cu un stil de viata activ.Descriere: Ceas dama Mecanism: QUARTZ Etanseitate: 5 ATM Diametru carcasa (mm): 36 Display: analog Forma cadran: rotund Culoare cadran: negru / insertii Swarovski Elements Culoare curea: negru Geam: cristal mineral, ultra-rezistent Compozitie carcasa: otel inoxidabil Compozitie curea: ceramica / otel inoxidabil Lungime curea (cm): 18,5 Functii: ora, secunda, minut, data  Produsul beneficiaza de o garantie de 24 luni.  Produsul se livreaza in cutie personalizata si cu manual de utilizare. vezi in magazin 488 RON

Perigaum P-1109-S Ceramic Swarovski de dama. Culoarea neagra si insertiile Swarovski ii dau un aspect deosebit si il fac sa para si mai special la mana unei fete adolescente sau femei cu un stil de viata activ.Descriere: Ceas dama Mecanism: QUARTZ Etanseitate: 5 ATM Diametru carcasa (mm): 36 Display: analog Forma cadran: rotund Culoare cadran: negru / insertii Swarovski Elements Culoare curea: negru Geam: cristal mineral, ultra-rezistent Compozitie carcasa: otel inoxidabil Compozitie curea: ceramica / otel inoxidabil Lungime curea (cm): 18,5 Functii: ora, secunda, minut, data Produsul beneficiaza de o garantie de 24 luni. Produsul se livreaza in cutie personalizata si cu manual de utilizare. Mai multe informatii despre aceasta marca veti regasi pe site-ul oficial Perigaum.

Mai multe modele de ceasuri de dama Perigaum vei gasi in ofertele magazinelor autorizate ce comercializeaza acest brand in Romania elefant adevarul-shop | caut ceas | watchshop respectiv secundar.

Colectia de ceasuri Perigaum de dama va ofera tot ceea ce va puteti dori de la un ceas. Aceasta impresioneaza prin combinatia dintre eleganta simpla si elementele de design fashion. Ceasurile Perigaum, colectia pentru femei, promite design-uri senzationale si cea mai fina executie. Cu acest accesoriu veti atrage cu siguranta toate privirile, fiind elegante si pline de stil.

Ceasurile Perigaum sunt ceasuri fara varsta, atemporale, vor fi tot timpul elegante, majoritatea fiind construite cu mecanisme mecanice automate, si toate avand o precizie astronomica.  Designul ceasurilor Perigaum este unul cu adevarat special, modelele create de acest brand devenit adevarate bijuterii ale modei urbane.

Perigaum este intruchiparea perfectiunii in materie de ceasuri. De o eleganta atemporala, colectia de ceasuri de dama Perigaum reprezinta o expresie a preciziei, durabilitatii si bunului gust totodata.

In plus, un ceas Perigaum de dama poate fi o idee foarte buna daca vrei o recomandare pentru un cadou cu stil iar originalele pot fi achizitionate la preturi mai mici de aici. Daca modelul dorit nu se mai afla pe stoc, vedeti atunci si ofertele  elefantadevarul, caut ceas, watchshop si secundar.