Rucsac dama Nike Team Training Distance Club Pink-Black-Black

Exclusivista Genti si rucsacuri Nike Genti sport si sala Nike Sport Rucsac dama Nike Team Training Distance Club Pink-Black-Black
vezi in magazin 249 RON

Rucsac dama Nike Team Training Distance Club Pink-Black-Black.  Ideal pentru utilizarea de zi cu zi, la sala de gym, la scoala sau atunci cand ai nevoie de lucrurile esentiale la birou, daca iti este permis un outfit casual, sport sau smart casual. Rucsacul sport de la Nike, modelul Air Max Training Team Backpack va ajuta sa efectuati anumite sarcini in conditii de confort, fiind un rucsac esential si bine organizat pentru a oferi atat spatelui cat si lucrurilor dvs. protectie si siguranta. Bretelele sunt special capitonate, confectionate pentru a absorbi greutatea rucsacului, compartimentul principal este spatios, se inchide cu fermoar.

Pe interior, este ergonomic confectionat astfel incat sa poata sustine chiar si un laptop de 15 inci, iar buzunarele mici sunt perfect organizate pentru accesoriile dvs. Baza este rezistenta la apa si umiditate, ajutand la mentinerea lucrurilor dvs protejate si uscate. Dimensiunile in inci: 14 L x 10 W x 19.5 H.

Noile modele de genti si rucsacuri sport, de sala & fitness, skate sau de ce nu genti si rucsacuri pentru scoala si fotbal, puteti cumpara cu transport gratuit de la magazinele online ReadytoWearB-Mall, My Closet si Originals, la cele mai bune preturi din Romania, avand astfel si garantia originalului.